2777
2789

خانمها من چهارشنبه همسرم فارغ التحصیل میشه میخوام کیک بپزم توسترم نوبل کینگه بلد نیسم باهاش کار کنم چیکارکنم؟بهم میگین دماش چطور باش و کدوم المنت روشن باشه؟

دما ۱۶۰. المنت بالا و پایین روسن. فن روشن‌ زمان ۵۵ دقیقه. برای من تنظیمات خودکار کیکش اینه‌ . دعام ک ...

دکتر المنت بالا پایین روشن باش میسوزه از اول که☹️😂اما مرسی که به زحمت افتادی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

اول یه رب دوتا المنت روشن کن که داغ بشه داخلش. بعد که کیکو گذاشتی المنت پایین. 

۳ دقیقه اخر المنت بالا. بستگی به نوع کیکت داره ولی تقریبا دمای ۱۸۰ درجه و ۴۵ دقیقه. من با تسترم اینجوری کار میکردم. البته مدلش با شما فرق داره 

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
2802
دکتر المنت بالا پایین روشن باش میسوزه از اول که☹️😂اما مرسی که به زحمت افتادی

نه دیگه اگه ظرف کیکتو بذاری اخرین طبقه از پایین چرا بسوزه؟ من همیشه با همین میپزم تاحالا نسوخته. تازه اخرش میذارم بالا که یکم روش کریسپی بشه 

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز