2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه پیشرفتی از قاضی بالاتر هست؟جای پیشرفتش هم عالیه

خب میگفتی قاضی من فکر کردم داری شوخی میکنی درمورد قضاوت

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

قاضی کدوم شهری من کارمند دادگستری هستم دفترچه قبلی نوشته بود که خانم ها رو مرکز شهر ها نمی خوان کدوم شهر افتادی؟تعهد خدمت تا ۱۰ سال در اون شهر دادی من چون همسرم کارمند بانک ملی هست نمی تونه جا به جا بشه شهر دیگه موندم شرکت کنم قبول شم یه شهر دیگه شوهر و بچه هام چکار کنم

من در سیر گزینشم

بعد این ایام کار آموزی و ۲ سال درگیری انشااله استخدام می شی من مدیر خودم که مرد هست دست آخر دم اعزام به کردستان نرفت خودش رو کادر اداری به قضایی تغییر داد می گه بمن برو وکالت هم در امدش خوبه هم اسیر سیستم نیستی الان چند تا دادیارمون خطا کردن ازشون شکایت کردن کیفرخواست زدن یا تعلیق شدن از خدمت یا اخراج من می ترسم تو ۳۰ سال خدمت یه سوتی بدم به فنا برم خدا نکرده دادگاه انتطامی قضات بندازه زندان کم الان استرس شغلی دارم دو دل موندم چکار کنم

حدود ۲۸ تا ۳۰ تومن تو شهر های بزرگ با شهر توام با بدی اب و هوا فقط شعبه اجرای احکام دادن قبول نکن

ممنونم 

زن داداشم بازپرس هست ۵سال سابقه داره حقوقش چقدره؟.

و این مبلغی گفتید برای سال اول هست؟

ممنونم زن داداشم بازپرس هست ۵سال سابقه داره حقوقش چقدره؟.و این مبلغی گفتید برای سال اول هست؟

این مبلغ برای سال اول هست زن ها رو بازپرس نمی کنن به راحتی دمش گرم ایشون حدود ۴۰ تا ۴۸ می گیره با لیسانس