سلام عزیزم دستور تهیش اینه:برنج آبگش شده با لپه ی پخته شده(هر دو به مقدار مساوی)با گوشت چرخ گرده (اونقدری که مواد به هم بچسبه) با سبزی کوفته که شامل سبزی های معطر(البته من سبزی پلو هم میزنم خوب میشه)به علاوه ی پیاز سرخ شده و نمک و فلفل و زرد چوبه و یک عدد تخم مرغ(که وا نره)با هم خوب ورز میدی اونقدر که به هم بچسبن(البته من تو غذا ساز میریزم به خوبی ورز میده)بعدش از مواد برمیداری به هر اندازه که دوست داشتی گرد میکنی و داخلشم هم میتونی تخم مرغ پخته یا آلوخورشتی یا زرشک و پیاز داغ بریزی.بعد کف قابلمت و روغن میریزی و کوفته ها رو داخلش میچینی و اگر خواستی یه تفت کوچیک میدی،مواظب باش له نکنی.بعد سس درست میکنی(رب و پیاز داغ و زرد چوبه و نمک و فلفل و آب)وقتی جوش اومد میریزی روی کوفته هات البته سس نباید خیلی زیاد باشه چون کوفتت وا میره تا وسطای کوفته هات بباد کافیه و بعد زیرش و کم میکنی تا بپزه و جا بیفته(بعد از تقریبا یک ساعت آمادست)
سلام عزیزم ، کمی برنج و لپه رو نیم پز کن و بعد با گوشت کوب بکوب ، فقط با گوشت کوب تا به نشن ، یه مقدار از لپه و برنج نیم پز هم با یک پیاز رنده شده توی روغن تفت بدهید رب بزن بعد نمک و فلفل اضافه کن بعد آب گرم بریز توی قابلمه ، گوشت چرخ کرده رو با کمی مرزه و ترخون خشک یا تر ولی ریز شده و لپه و برنج نیم کوب و گوشت چرخ کرده تا جایی که ممکنه حدود سه چهار دقیقه ورز بده و برای مغزش از آلبالو خشک یا پیاز سرخ شده و مغزگردو استفاده کن و گلوله اش کن ، بعد دوباره همین گلوله رو حسابی دوباره به صورت گلوله با دستت سفت کن و توی قابلمه بذار البته به مخلوط گوشت نمک فلفل هم بزن ، توی قابلمه سعی کن بیشتر حجم کوفته رو آب بگیره ، در قابلمه رو بذار و یک ساعت روی حرارت ملایم بذار بجوشه ، بعد نیم ساعت در قابلمه رو بردار و کمی کوفته ها رو جابجا کن و سمت شون رو بچرخون تا کاملا پخته بشه ، سفت موندن و وانرفتن کوفته به میزان ورز دادن و مرکزیت درست مواد میان کوفته بستکی داره ، موفق باشی
سلام عزیزم ، کمی برنج و لپه رو نیم پز کن و بعد با گوشت کوب بکوب ، فقط با گوشت کوب تا به نشن ، یه مقدار از لپه و برنج نیم پز هم با یک پیاز رنده شده توی روغن تفت بدهید رب بزن بعد نمک و فلفل اضافه کن بعد آب گرم بریز توی قابلمه ، گوشت چرخ کرده رو با کمی مرزه و ترخون خشک یا تر ولی ریز شده و لپه و برنج نیم کوب و گوشت چرخ کرده تا جایی که ممکنه حدود سه چهار دقیقه ورز بده و برای مغزش از آلبالو خشک یا پیاز سرخ شده و مغزگردو استفاده کن و گلوله اش کن ، بعد دوباره همین گلوله رو حسابی دوباره به صورت گلوله با دستت سفت کن و توی قابلمه بذار البته به مخلوط گوشت نمک فلفل هم بزن ، توی قابلمه سعی کن بیشتر حجم کوفته رو آب بگیره ، در قابلمه رو بذار و یک ساعت روی حرارت ملایم بذار بجوشه ، بعد نیم ساعت در قابلمه رو بردار و کمی کوفته ها رو جابجا کن و سمت شون رو بچرخون تا کاملا پخته بشه ، سفت موندن و وانرفتن کوفته به میزان ورز دادن و مرکزیت درست مواد میان کوفته بستکی داره ، موفق باشی