2777
2789
۱۵۲بله من زود پریود شدم البته ژن بلندی هم نداشتم

شرمنده زیاد سوال میپرسم.چند سالگی پریود شدین

اینو میدونی تو ک‌ بری میره نفسم ی پرنده بیقرارم گیره قفسم💔🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقریبا یک سالو نیم ..اول دیفرلین میزدم دونه ای ۱و۵۰۰بود ..الان میکرولین دونه ۷۰۰

شما پیشنهاد میدین استفاده کنم یا ن ؟خیلی نگرانم😔

شما پیشنهاد میدین استفاده کنم یا ن ؟خیلی نگرانم😔

ولا من خودم وسواس فکری شدید دارم حتی وسط درمان ۵ماه قط کردم امپولشو ..باز از ترس اینکه پریود شه شروع کردم..دوسه تا دکتر ببرید اگه همشون گفتن بزن براش ..الان چند سالشه ؟قدش چنده؟؟

نه خواهش میکنم ❤🥰قبل رفتن به کلاس ششم حدودا ۱۱ سالو خوردگی و نزدیک۱۲ سن پریودی معمولا به عمه میره ...

۱۲ ک زود نیس😁سن نرمال بوده

ولا من خودم وسواس فکری شدید دارم حتی وسط درمان ۵ماه قط کردم امپولشو ..باز از ترس اینکه پریود شه شروع ...

میشه درخاست دوستی بدی عزیزم

ولا من خودم وسواس فکری شدید دارم حتی وسط درمان ۵ماه قط کردم امپولشو ..باز از ترس اینکه پریود شه شروع ...

واسه مو نگران نباش عزیزم

دختر یکی از اشناهای مانتزریق هورمون داشت 

یه مدت خیلی اذیت شد و موهاش دسته دسته میریخت 

اما الان ماشاالله هم نزدیک ۱۰ الی ۱۵ سانت قد کشید و الانم موهاش خداراشکر عالیه

عزیزم وقتی پریود شدی قدت چند بود ؟

فقط بنظرم اگر هورمون رشد میزنی قندش را مرتب چک کن و مراقب باش 

نمیدونم چرا یکی از دوستام متاسفانه دچار دیابت شده بود،  البته احتمالا مشکل زمینه ای هم داشته

فقط بنظرم اگر هورمون رشد میزنی قندش را مرتب چک کن و مراقب باش نمیدونم چرا یکی از دوستام متاسفانه دچا ...

نه گلم من هورمون رشد نمی‌زنم فقط ضد بلوغ...به دکتر هم گفتم اگرم بنویسه براش نمی‌زنم