2777
2789
عنوان

قبولی همزمان در ارشد و دکتری

799 بازدید | 12 پست

بچه ها کسی اطلاع داره اگر یه نفر 

هم کنکور ارشد و هم کنکور دکترا ، تو دو رشته ی متفاوت ، رتبه ی برتر شده باشه 

میتونه همزمان دو رشته رو بخونه ؟ 

یا باید یکیشو بیخیال شه ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یکیشو‌اکه هردودولتین باید بی خیال شه همزمان دوتا شماره دانشجویی دولتی نمیتونه داشته باشه.چه مخی بوده

هر دو دولتی 

یکی بهشتی یکی تهران قبول شدم 

آخه رتبه اول شدم هردو رو 🙊

بهم گفتن رتبه های برتر میتونن دو رشته همزمان بخونن 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه رشته ایی قبول شدی

یکی از مهندسی ها و یکی از شاخه های حقوق 

هر دو دولتی یکی بهشتی یکی تهران قبول شدم آخه رتبه اول شدم هردو رو 🙊بهم گفتن رتبه های برتر میتونن دو ...

ماشالله.پس برووزارتخونه بپرس.چون خاصید شاید بذارن.همین امروز برووزارتخونه.اسم نگو.چون هردو رو اول شدید شاید بشه.خداروشکر در ایران هنوز نوابغی مثل شما هستند

ماشالله.پس برووزارتخونه بپرس.چون خاصید شاید بذارن.همین امروز برووزارتخونه.اسم نگو.چون هردو رو اول شد ...

حتما میرم تو این یکی دو روز 

گفتم قبلش آمار بگیرم ببینم کسی این شرایط رو داشته یا نه 

خدا کنه بگن‌ میشه 

سلام عزیزم

ی خواهشی داشتم از تون

میشه خلاصه وار طرز درس خوندنتون‌ و مرور تون رو بگین

چون‌ توی ی تاپیک دیدم ک رتبه اول شدین

تبریک میگم 

مروز مخصوصا 

من همه چیو یاد میگیرم تست هاشم میزنم 

ولی بعد ی هفته یادم میره

این وضعیت زندگی در شأن یک اسپرم برنده نیست.🤡
سلام عزیزمی خواهشی داشتم از تونمیشه خلاصه وار طرز درس خوندنتون‌ و مرور تون رو بگینچون‌ توی ی تاپیک د ...

سلام 

هیچ کار خاصی نکردم 

هرچی بلد بودم اطلاعات خودم از کار و تجربه و طول سالیان تحصیل و مباحثه با پدر و همسرم بود 

سر جمع نیم ساعت هم مطالعه نداشتم 

سلام

عذر میخوام

من لیسانس حقوق دارم 

وکیل شدن هنوز ارزشش رو داره؟

راستش اصلا انگیزه ندارم 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

سلامعذر میخواممن لیسانس حقوق دارم وکیل شدن هنوز ارزشش رو داره؟راستش اصلا انگیزه ندارم

بستگی داره 

من کل درآمدم از وکالت نیست .. فقط به خاطر پدرم گاهی مشاوره میدم یا پرونده میگیرم