2777
2789
عنوان

نمیزارن مامانمو بغل کنم🥲

487 بازدید | 20 پست

بعد از چند روز مامانمو دیدم،ابجیم ۹ سالشه ولی یه فتنه ایه دومی نداره

با اینکه از صبح بغلشه یه لحظه من خواستم بغلش کنم یه دعوایی راه انداخت سریع وقتی میرم بغل مامانم میاد خودشو جا میده یا منو میزنه

بقران دلم‌نمیاد منم بزنمش همه دستام کبود شده از بس چنگ زد دوبار لگد زد تو شکمم🥲

مامانمم هیچی نگفت دلم خیلی شکسته انقدر حالم بده

دلم میخواد ابجیمو بگیرم انقدر بزنمش نتونه بلند شه ولی دلم نمیاد ولی واقعا پرو شده تو مدرسه یا بیرون اگه بگیرن تیکه تیکش کنن هیچی نمیگه به من سریع حمله میکنه 

انقدر دلم شکسته حد ندارهیعنی من حق اینگه مامانمو بغل کنم هم ندارم

انقدر همه دوسش دارن هیچی بهش نمیگن اون میاد دعوارو شروع میکنه بعد همه به من میگن تقصیر توعه من دیگه خسته شدم از زندگیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش ملاحظه اعصاب بقیه رو بکنی با بچه کوچیک در نیفت

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

بدجور بزنش وگرنه تا عمر داری میرینه بهت. 

مهم نیست چقدر ازش بزرگتری، توسری خور باقی میمونی و این قضیه تو بقیه ابعاد زندگیتم خودشو نشون میده.

مختصر و مفید گفتم حوصله موشکافی روانی و لفظ قلم ندارم

ناموسا همه چی تموم شد؟😐

یبار که اومد دعوا کوتاه بیا هرکار کرد شروع کنه تو مهربون باشه بعدا میبینه کوتاه اومدی .دست از سرت بر ...

اتفاقا انقدر کوتاه اومدم انقدر مهربونی کردم اینطور شده اگه منم دوبار میزدم تو دهنش دیگه همچین غلطی نمیکرد

سلام عزیزم با مامانت دراین مورد صحبت کن هم قطعا خوشحال میشه و هم یه موقعیتی رو فراهم میکنه که شما یه دل سیر بغلش کنی. درمورد بقیه هم سخت نگیر چون اون کوچیکتر از شماست اینجوری میگن شما میتونی وقتی چیزی گفتن یخورده احساس ناراحتیت رو نشون بدی و بهشون بگی که دلخور میشی. شاید اونا میبینن ریکشنی نداری زیاد جدی نمیگیرن