2777
2789

من مجردم و میدونم دختر خانم ها وقتی کلیپ زوج ها رو می‌بینند میگن چقدر زوج بودن خوبه . مرد برای زن گل می خرد . می‌بوسد . بغل می کند . دختر مجرد با خودش می گوید چه خوب ای کاش متاهل بشوم و مرد مهربانی مثل این مرد پیدا کنم . مناسب ت های تولد و روز عشق فکر و خیال میکند که در ازدواج چنین کارهایی مردم برایم انجام میدهد . اما چرا می‌گذارید این رویاهای قشنگ زنان پوچ بشه ؟ آقایون عزیز . چرا گل هدیه نمی‌دید ؟ بوسه ی بدون شهوت را دریغ می کنید .محبت را دریغ میکنید میگید پر رو میشه . پس چه کسی و در چه موقعیتی یک زن قرار بگیره که محبت های ارزان و ساده بهش بشه ؟

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی بیاد به مردا خر بفهمونه

مردها برای زندگی بهتر خودشون باید بدونن که این کارها نتیجه بخش است 

محبت محبت میاره و برعکس 

🥒امضا بخون بعد ریپ بزن 🥒سن زیر 25 سال و اونایی که 24 ساعته گوشی دست شونه و دنیا رو فقط از گوشی و از مغز آکبند شون میبینند نه لایک م کنن نه ریپ بزنن  🌟🌟 اگه میسوزی منو ریپ نزن آب بریز همون جا که خاموش بشی🌟اگه ریپ ت نمی‌زنم بدون ارزشی برات قائل نشدم 🌵چهار تا کتاب بخون بعد جواب ت میدم ، با آدم های بیسواد و مغز آکبند حرفی ندارم 🌵🥒یه عده جوگیر فکر میکنند چهار تا کلیپ اینستا ببینند و باشگاه برن دیگه علامه دهر ن و به بقیه هم مشاوره میدن ، طرف رفته با مش قربون داخل رابطه شده بعد تو امضا ش روز اول می‌نویسه متاهل روز دوم میاد اینجا مشاوره خانواده میده که ازدواج خوب نیست 🌵 مشاوره های دکتر هلاکویی گوش کرده میاد اینجا تاپیک خیانت میزنه یه عده بیسواد هم بله بله میکنند تا تاپیک پر بازدید بشه و راهکار میدن 🌵
الان که مجردم میگم اینا وظیفه است ولی نمی‌دونم می‌شه بعد ازدواج هم پایبند بود

درود بر شما . به نفع خودتون است انجامش .