2777
2789
عنوان

بحث امشب منو همسرم

339 بازدید | 19 پست

بچه ها من باردارم و در شرایط بسیار حساس عصبی هستم. یعنی هورمونام شدیدن بهم ریختن و زود عصبی میشم. اما موضوع امشب به عصبانیتم ربطی نداره واقعا.

چند روز پیش یه کفش خریدم و به همسرم گفتم پولش رو تو حساب کن و بزن به پای عیدی عید قربان.

خندید و گفت تو حسابم پول ندارم یه مقدار کمی هست باید تا یک ماه باهاش بسازم خودت حساب کن و قانع شدم و چیزی نگفتم تا اینکه منو برد بیرون برای دور زدن

و خدایی که به شدت کافیست

خوب.....

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیدم کلی میوه و گوشت و... برای مادر بزرگش خرید چیزی نگفتم.

برای منم کمی میوه و... خرید.

دو سه روزی گذشت دیدم هنوز خریداش برای خانواده اش ادامه داره و همچنان داره خرج میکنه 

و خدایی که به شدت کافیست

منم دیشب با شوهرم بحثم شد خیلی رو اعصابم راه رفت بخاطر دو ریال چندرغاز، قشنگ شیک و مجلسی زدم بلاکش کردم🙄

خوشبختانه اینجام نیست سرکاره راه دور، اعصابم اروم شه لااقل

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

توضیح دادم بهش گفتم تو که گفتی پول ندارم و...

گفت از حسودیته .

منم ده میلیون ازش طلب داشتم اما بخدا به روش نمی آوردم.

اینجوری که گفت اصرار کردم پولمو بده.

بعد از یک روز داد.

الان عذاب وجدان دارم.

کار بدی کردم؟

و خدایی که به شدت کافیست