2777
2789
عنوان

به محضی که پولی بهم برسه....

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 72 پست
بیا بغلم عزیزم پس خودت میدونی بی مادری چقدر سخته خسته ای بهت حق میدم خودمم مادرم گاهی اوقات واقعا کل ...

حس میکنم تا موقعی که بزرگ بشه دوام نمیارم...

مامانم میخواسته منو بندازه چون بعد ۴ تا دختر بازم من دختر بودم حتی امپولشم گرفته بوده...ای کاش مینداخت همون موقع...میخوام یه جا برم شده تو یه اتاق تنها زندگی کنم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای مثال میگممادر همسرت میتونه هفته ای یک روز بچه ها رو نگه داره؟ یا میتونی بچه ها رو چند ساعت در ر ...

نه نگه نمیداره یه ضبح تا عصر نگهداشت من رفتم خونه خالم حالم بهتر شد..شب اومدم اخم و تخم ریخته بودن...مشکلم بیشعوری شوهرمه

حس میکنم تا موقعی که بزرگ بشه دوام نمیارم...مامانم میخواسته منو بندازه چون بعد ۴ تا دختر بازم من دخت ...

چشم به هم بزنی بزرگ شدن 

عزیزم به نظر من حتما با یه مشاور خوب صحبت کن خودت به خودت کمک کن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
بیا بغلم عزیزم گریه کن تو ابر قدرت نیستی تویه مامانه تمام وقتی خیلی خسته شدی می فهمم عزیزدلم همه ما ...

میان اینجا هر توهینی دلشون میخواد میکنن به یه ادم خسته..امیدوارم سرشون بیاد

نه نگه نمیداره یه ضبح تا عصر نگهداشت من رفتم خونه خالم حالم بهتر شد..شب اومدم اخم و تخم ریخته بودن.. ...

مهدکودک چطور ؟ 

خودت راه حلی به ذهنت نمیرسه ؟ 

شما به نظرم یه تایمی در روز باید برای خودت داشته باشی و به خودت رسیدگی کنی تا حالت بهتر بشه. 

مهدکودک چطور ؟ خودت راه حلی به ذهنت نمیرسه ؟ شما به نظرم یه تایمی در روز باید برای خودت داشته باشی و ...

بله مشکل همون تایمه میگم که حتی تو حمام هم اسایش ندارم...عصر شوهرم میاد من تا ساعت ۷ میاد تا ۸ میرم بیرون میام خونه میبینم اونم کلافه کردن میپره به من دعوا میشه...بهش میگمزخودت ۱ ساعت تحمل نمیکنی من ۲۴ ساعته با اینام به من حق بده یه نفس بکشم میگه نه زن های خراب میرن تا ۸ شب بیرون تو تاریکی...

نه نمیشه.

باور کن نصف بیشتر مادرها همینن 

ولی وقتی بچه دار شدی نمیشه کاری کرد 

باید قبول کنیم که مسئولیتشون به عهده ی ماست 

من از نوزادی پسرم تا همین دوسال پیش هر جا میرفتم باهام بود  بچه که بود گاهی جایی مینشستم‌انقدر تو بغلم میموند تمام بدنم کرخت میشد و خواب میرفت  بغل هیچ کسی هم نمیرفت کافی بود یکی دست بزنه بهش بدتر میچسبید بهم 

دو دقیقه برای سرویس بهداشتی هم امان نمیداد صدام‌میزد 

شما فقط زیاد خسته شدی کاش میشد یکم خستگی در کنی 

بله مشکل همون تایمه میگم که حتی تو حمام هم اسایش ندارم...عصر شوهرم میاد من تا ساعت ۷ میاد تا ۸ میرم ...

عصرها با شوهرت و با بچه ها نمیتونید برید پارک و جاهای تفریحی؟ 

شوهرت با بچه ها بازی کنه و شما هم یمقدار استراحت کنی؟ 

مثلا دو روز در هفته هم باشه ، مؤثر و خوبه. 

عصرها با شوهرت و با بچه ها نمیتونید برید پارک و جاهای تفریحی؟ شوهرت با بچه ها بازی کنه و شما هم یمقد ...

میرم تو ماشین شروع میکنن جیغ و داد با هم نمیسازن همش صداشون میاد حتی واسهزیهرخرید کوچیک تو ماشین میریم پدر مارو درمیارن..گاهی میبره اونارو پارک منم خوش و خرم به کارای خونه میرسم با خودم وقت میگذرونم ولی کافی نیست...

دکتر برم چی میخواد بگه؟؟؟؟قرص بده؟

ببین من خودم مخالف قرص اعصابم همه چی بدست خود آدم اوکی میشه اما الان قرص ارومت میکنه 

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
پس ارثیه پدریت چی میشه؟

ما که تو شهری نیستم تو یه دهات پدرم ندارم یه کم زمین کشاورزی هست که اونم مادر و برادرم مثل اژدها افتادن روش حتی منو بچهام سه چهار روزی واسه مهمونی میریم مادرم بقران راهمون نمیده.تازه تو این جنوب سوزناک کشاورزی هم نمیشه کرد اصلا محصولی بدست نمیاد اصلا قیمتی ندارن محصولات