2777
2789
عنوان

به محضی که پولی بهم برسه....

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 72 پست

خیلی حق داری عزیزم درکت می کنم خونه داری و بچه داری آدمو واقعا از پا میندازه مخصوصا اگه همسرت همراهی نکنه 

حتما از خودت مراقبت کن تو یه تایمی که بچه هات مثلا گرسنه و خسته نیستن و کارتون می بینن حتما حسابی استراحت کن یا از تایم کوتاه کوتاه بزار پیش همسرت  یا مادرت مثلا نیم ساعت پیاده روی یا کافه یا اصلا توخونه که هستی زنگ بزن با دوستی کسی یکم دردودل کن سبک شی عزیزم می فهمم خیلی سخته تو تنها نیستی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه دار شدن قاعدتا محدودیت هایی برای مادر و پدر ایجاد میکنه ، به خصوص برای مادر. 

ولی خب خود مادر و پدر هستن که بچه ها رو به این دنیا میارن.

درسته خسته و کلافه ای ولی فرار از شرایط ، راه حل نیست.

شما و همسرت باید ببینین مشکلات و مسائلتون چیا هستن ؟ و بعد برای هرکدام راه حل مناسب خودش رو پیدا کنین.

بعضی مشکلات راه حل های ساده ای دارن ولی وقتی همینطوری باقی بمونن ، ممکنه پیچیده بشن. 

منم بهش گفتم مایه چیزدیگه میگیم بنده خدا خواست دعوانشه استاترخودش اینجوریه مطمئنن اگه بجای آهو چیزدی ...

اتفاقا حرفاتون و توهیناتون اصلا مهم نیست...هی بیخیال.

مامان ندارم.

بیا بغلم عزیزم 

پس خودت میدونی بی مادری چقدر سخته خسته ای بهت حق میدم خودمم مادرم گاهی اوقات واقعا کلافه و خسته میشم ولی نزار بچه هاتم درد مشابه خودتو تجربه کنن بچه 3ساله که همیشه سه ساله نمی مونه بزرگ میشه از این  سختی در میایی

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خیلی حق داری عزیزم درکت می کنم خونه داری و بچه داری آدمو واقعا از پا میندازه مخصوصا اگه همسرت همراهی ...

بالاخره یکی منو فهمید😭😭😭😭دلم واسه خودم تنگ شده...خیلی حالم بده

بچه دار شدن قاعدتا محدودیت هایی برای مادر و پدر ایجاد میکنه ، به خصوص برای مادر. ولی خب خود مادر و پ ...

برای مثال میگم

مادر همسرت میتونه هفته ای یک روز بچه ها رو نگه داره؟ 

یا میتونی بچه ها رو چند ساعت در روز مهد کودک بذاری؟

باید برای مسائلت راه حل پیدا کنی. 

خودت میتونی پیش مشاور بری ؟ 

بچه دار شدن قاعدتا محدودیت هایی برای مادر و پدر ایجاد میکنه ، به خصوص برای مادر. ولی خب خود مادر و پ ...

من بچه دوم نمیخواستم..بخاطر اینکه حالم بهتر بشه شوهرم با نقشه اینکارو کرد...اوایلش خیلی خوب بودم ولی التن خسته ام برگشتم حالت قبل...دخترمم سنم کم بود باردار شدم همش ۲۳ سالم بود...عقل الانمو داشتم اونم نمیاوردم....

بالاخره یکی منو فهمید😭😭😭😭دلم واسه خودم تنگ شده...خیلی حالم بده

بیا بغلم عزیزم گریه کن تو ابر قدرت نیستی تویه  مامانه تمام وقتی خیلی خسته شدی می فهمم عزیزدلم همه ما مامانا اینارو تجربه کردیم گل من