2777
2789

سلام دخترا

ما یک سفر یک هفته ای به تهران و شمال داریم

تو این موقع سال بخوایم بریم جواهر ده یا ماسال و سمت کلاردشت یا دالخانی گرمه؟

دوسال پیش اول مرداد رفتم جواهر ده بارون و یخ بود

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

هواشناسی رو برای این مواقع گذاشتن. 😎😊

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من شمالی ام تا حالا اینجاهایی ک میگی نرفتم 🤭ماسال ولی میدونم الان هواش خوبه 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
هواش الان عالیه،خنک خنکه

ممنون خیلی نگران بودم

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

هواشناسی رو برای این مواقع گذاشتن. 😎😊

چک میکنم اما تایپیک های هفته گذشته کاربرا رو دیدم نگران شدم کلا

من شمالی ام تا حالا اینجاهایی ک میگی نرفتم 🤭ماسال ولی میدونم الان هواش خوبه

وای برو حتماااا خیلییی قشنگ و عالیه

سلام عزیزم شمالیم اما شمال زندگی نمیکنم دو هفته دیگ میرماما اره گرمهولی از اونجایی ک هوا بگیر نگیر د ...

ممنون خودمم تو همین فکر بودم

والا من جمعه از شمال برگشتم گرممم بودها گرم روز کلا خونه بودیم شبا می رفتیم بیرون

کجای شمال بودین عزیزم؟

وای برو حتماااا خیلییی قشنگ و عالیه

ماها ک همینجا هستیم کمتر از شماها شهر های شمالو دیدیم من الان دوساله دریا نرفتم

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
بستگی داره ولی بیشتر احتمال داره خنک باشه

امیدوارم خنک باشه چون خودمون داریم از یه شهر گرم فرار میکنیم برای یک هفته