2777
2789

سلام،

شوهرم میخواد شبیه مامانش رفتار کنم، مثل اون مهربون باشم و مثل اون به آدما کمک کنم. این خیلی من رو اذیت می‌کنه حس میکنم من رو برای خودم دوست نداره، شخصیتم رو دوست نداره. من آدم مهربونیم ولی اهل دخالت توی کار آدما نیستم. 

البته اونم رک نمیگه می‌خوام مثل مامانم باشی ولی من می‌شناسمش و می‌دونم منظورش چیه 

حس میکنم ازدواجمون منطقی بود نه احساسی. خیلی دلم گرفته خییییلی

کسی هست مثل من باشه

حس میکنم نسبت بهش سرد شدم.

میفهمم چی میگی ولی متوجه نمیشم 🥲 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواه ناخواه ..بعد از چندین سال ازدواج بیشتر عروسا شبیه مادرشوهرشون میشن اینو یه مشاوره تو اینستا گفت منم دقت کردم من خودم قبلا اروم بودم درست شدم عین مادرشوهرم که حاضر جوابه ..البته خیلی خوبه اینکه تو این قضیه بهش شبیه شدم دیگه خودمو با خودم جنگ روانی ندارم ..غصه نمیخورم..وای شوهرت علنا داره میگه این جای سوال ایجاد میشه احتمال داره بچه ننه باشه ..

این هم یه نوع مقایستت در حالی که هر نفر شخصیت خودشو داره خیلییییی بده واقعابهش بگو من اینجوریم و اون ...

دقیقا ولی متوجه نمیشه

میگه اگه مامانم نبود و یکی دیگه بود نمی‌تونستم بگم این اخلاقش رو دوست دارم؟ فک می‌کنه من رو مامانش حساسم

خواه ناخواه ..بعد از چندین سال ازدواج بیشتر عروسا شبیه مادرشوهرشون میشن اینو یه مشاوره تو اینستا گفت ...

نه فکر نکنم بچه ننه باشه

طبیعتاً مامانش رو دوست داره ولی وابسته اش نیست

خب پس ..توجه نکن ..به رفتارش ..ولی بعدش میشی شبیه مادرشوهرت..لوس کرده احتمالا خودشو برای مامانش ..

نه مامانش نمیدونه این داستان رو 

کلا می‌خوام من رو به خاطر خودم دوست داشته باشه نه اینحوری

نه مامانش نمیدونه این داستان رو کلا می‌خوام من رو به خاطر خودم دوست داشته باشه نه اینحوری

دوستت نداشت که باهات ازدواج نمیکرد..مادرش نمیدونه ولی خودشو لوس کرده حتما که نباید مامانش بفهمه ..