دوستان خواهش میکنم اگه کسی تجربه ای داره در اختیارم قرار بده چون فعلا نمیتونم دکتر ببرم
بچم ۱۰ ماهشه شیر خودمو میخوره تقریبا چن روزه بی اشتها جز شیر خودم و اب چیزی نمیخوره هرچی میدم بخوره سرشو میبره عقب منم میگفتم شاید داره دندون درمیاره بی اشتها چون دندان هم درنیورده الان یهو دیدم داخل دهانش یچیز سفید رنگی زدع فکرکنم برفکه باید چیکار کنم برای درمانش ممنونم
من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برفک نمیبینم دهنش،ببین میخوابه پشتش خیس میشه،زبونش شبر میمونه پوستش زرد شده دون دون بزنه مثل جوش
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
ببین یه قطره خست بعدم یه قرص فلوکونازول پودرشو دکتر به بچت میده که اندازشو یادم نمیاده چقدر باید قاطی کنی الان موقیعت ندارم نداره اگه تهرانی ببرش میلاد رایگانه اکه شهر دیگه بزنی داره دولتی ،بغ مسواک انجشتی اب نمک کم درست کنی بکش بعد با اب تمیز کن دهنشو
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
سلام دوست عزیزمثل اینکه ویروس جدیدهدونفر از اطراف منم مبتلا شدن. نمیدونم سفید بود یا نهمیگفتن دهنمون ...
برفک نمیزنه دهن ولی تب قطع نشده داره و کلو درد خلط