2777
2789
عنوان

برفک زدن داخل دهان بچه❌

683 بازدید | 22 پست

دوستان خواهش میکنم اگه کسی تجربه ای داره در اختیارم قرار بده چون فعلا نمیتونم دکتر ببرم 

بچم ۱۰ ماهشه شیر خودمو میخوره تقریبا چن روزه بی اشتها جز شیر خودم و اب چیزی نمیخوره هرچی میدم بخوره سرشو میبره عقب منم میگفتم شاید داره دندون درمیاره بی اشتها چون دندان هم درنیورده الان یهو دیدم داخل دهانش یچیز سفید رنگی زدع فکرکنم برفکه باید چیکار کنم برای درمانش ممنونم

من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏

قطره نیستاتین بخر با گوش پاک کن بزن دهنش

اگه چن جا برفک داره

هی گوش پاک کن رو عوض کن

و با یه گوش پاک کن 

همه رو قطره نزن

حدود ۳تا ۵ روز بزنی خوب میشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو داروخانه دو تا قطره نیستاتین بگیر 

روزی سه بار روی برفکا بزن 

اون یکیشم با یکم اب جوشیده قاطی کن پستونک و سر شیشه هاشم بزار توش هر بار استفاده میکنی باید بزاری توی محلول

یخچال بزار فاسد نشه 

سر سینتم باید نیستاتین بزنی مرتب

🤍روزمرگی من برای خواهر آسمانیم🤍
قطره نیستاتین بخر با گوش پاک کن بزن دهنشاگه چن جا برفک دارههی گوش پاک کن رو عوض کنو با یه گوش پاک کن ...

ممنونم عزیزم کلا همه جای دهنش زده 

من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏

برفک نمیبینم دهنش،ببین می‌خوابه پشتش خیس میشه،زبونش شبر میمونه پوستش زرد شده دون دون بزنه مثل جوش

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
ممنونم عزیزم کلا همه جای دهنش زده

اون الان دهنش مث سوختگیه و خیلی اذیته حتی شیر نمیتونه بخوره

حتما بگیر براش بزن🥺

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
برو داروخانه دو تا قطره نیستاتین بگیر روزی سه بار روی برفکا بزن اون یکیشم با یکم اب جوشیده قاطی کن پ ...

برای سر سینه خودم باید قطره نیستاتین بزنم

سلام دوست عزیز

مثل اینکه ویروس جدیده

دونفر از اطراف منم مبتلا شدن. نمیدونم سفید بود یا نه

میگفتن دهنمون تا گلومون آفت زده. یکیش بچه بود یکی بزرگسال

ولی تحملش سخته و... 

بنظرم بچتون خیلی درد داره. حتما ببرین دکتر

به اینا دوتا دارو داده بود یکیش دیفن هیدرامین بود

اونیکیو نمیدونم  

سلام دوست عزیزمثل اینکه ویروس جدیدهدونفر از اطراف منم مبتلا شدن. نمیدونم سفید بود یا نهمیگفتن دهنمون ...

سلام عزیزم 

بله خیلی بیقراره و نق میزنه بی اشتها شدید 

چون دکتر نمیتونم ببرم گفتم از دوستانگ بپرسم 

اون الان دهنش مث سوختگیه و خیلی اذیته حتی شیر نمیتونه بخورهحتما بگیر براش بزن🥺

چشم ممنون 

ببین یه قطره خست بعدم یه قرص فلوکونازول پودرشو دکتر به بچت میده که اندازشو یادم نمیاده چقدر باید قاطی کنی الان موقیعت ندارم نداره اگه تهرانی ببرش میلاد رایگانه اکه شهر دیگه بزنی داره دولتی ،بغ مسواک انجشتی اب نمک کم درست کنی بکش بعد با اب تمیز کن دهنشو

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
سلام دوست عزیزمثل اینکه ویروس جدیدهدونفر از اطراف منم مبتلا شدن. نمیدونم سفید بود یا نهمیگفتن دهنمون ...

برفک نمیزنه دهن ولی تب قطع نشده داره و کلو درد خلط 

عه منم هم تو دهنم افت زده هم زیر فکم خیلی درد میکنه از دیشب شک داشتم نکنه تو گلومم آفت زده باشه که انقد اذیتم

ینی منم دیفن هیدرامین بخورم؟