دوستان خواهش میکنم اگه کسی تجربه ای داره در اختیارم قرار بده چون فعلا نمیتونم دکتر ببرم
بچم ۱۰ ماهشه شیر خودمو میخوره تقریبا چن روزه بی اشتها جز شیر خودم و اب چیزی نمیخوره هرچی میدم بخوره سرشو میبره عقب منم میگفتم شاید داره دندون درمیاره بی اشتها چون دندان هم درنیورده الان یهو دیدم داخل دهانش یچیز سفید رنگی زدع فکرکنم برفکه باید چیکار کنم برای درمانش ممنونم
من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
برفک نهایت تا شش ماهگی بزنه اونم از ضعف سیستم دفاعیه بدنه ۱۰ ماهشه دونه دونه زده باشه افته ن برفک اگر تب داره بدنش عفونتی داره با افت ریخته بیرون یا شایدم ویروسه
سرکه سیب خونگی داری چند قطره تو کمی اب بریز با گوش پاک کن بزن روی افت ها هر گوش پاک کن و تندتند عوض کن الوده رو به اون یکی نزن چند روز بزنی ضدعفونی میکنه ازبین میره ولی دکتر ببر چرد امکانشو نداری مگه