2777
2789
عنوان

برفک زدن داخل دهان بچه❌

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 22 پست

بچه ی من شش ماهش بود اینجوری شد قطره رو هرچ سریع تر بگیر ک بیشتر نشه و روی خودش نوشته تا چن روز بده 

هر سری ک دادی بعد چن ساعت زبونشو و لبهاشو با یه دستمال نخی تمیز کن تا پوسته ها کنده بشه

شیشه یا سینه ات رو هم ک میخوره هر سری بشور 

بچه ی من شش ماهش بود اینجوری شد قطره رو هرچ سریع تر بگیر ک بیشتر نشه و روی خودش نوشته تا چن روز بده ...

ممنون حتما میرم میخرم 

من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عه منم هم تو دهنم افت زده هم زیر فکم خیلی درد میکنه از دیشب شک داشتم نکنه تو گلومم آفت زده باشه که ا ...

دوستان من دکتر گفته دیفن هیدرامین رو تو دهن قرقره کن

(شستشو بده) 

و یه داروی دیگه داده برا کم شدن دردش

ممنونم عزیزم کلا همه جای دهنش زده

برفک نهایت تا شش ماهگی بزنه اونم از ضعف سیستم دفاعیه بدنه ۱۰ ماهشه دونه دونه زده باشه افته ن برفک اگر تب داره بدنش عفونتی داره با افت ریخته بیرون یا شایدم ویروسه 

سرکه سیب خونگی داری چند قطره تو کمی اب بریز با گوش پاک کن بزن روی افت ها هر گوش پاک کن و تندتند عوض کن الوده رو به اون یکی نزن چند روز بزنی ضدعفونی میکنه ازبین میره ولی دکتر ببر چرد امکانشو نداری مگه 

برفک نهایت تا شش ماهگی بزنه اونم از ضعف سیستم دفاعیه بدنه ۱۰ ماهشه دونه دونه زده باشه افته ن برفک اگ ...

نمیدونم حالا برفک بود یا آفت از داروخانه براش قطره نیستاتین گرفتم دوسه روز زدم خوب شد الحمد لله

بله عزیز فعلا امکان دکتربردن نداشتم 

من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏
نمیدونم حالا برفک بود یا آفت از داروخانه براش قطره نیستاتین گرفتم دوسه روز زدم خوب شد الحمد للهبله ع ...

خداروشکر .سیستم دفاعیش ضعیفه مثل پسر من دکتربردی بگید شربت بده بره بالا