2777
2789

لطفااا تاپیک به حاشیه نبرید خواهش میکنم آقایون وارد نشن 

حقیقا یه پسرهست بقولی خاطرمو میخواد😅

از نظر بقیه قیافه وهیکل خیلی خوبه ولی خب تایپ من نیست 

من چش ابرو مشکی دوس دارم این بوره 

ولی خب کارمنده  پدرشون هم از نظر مالی اوکیه یعنی پشتوانه داره 

ماشین داره  ازخلاقشم بگم بشدت پسر صادقه مهربون 

بهش علاقه خاصی ندارم ازشم بدم نمیاد ازاخلاقش خوشم میاد فقط یعنی از نظر اخلاقی معیارامو داره 

من موندم انتخابش کنم که میشه عقلانی

یا منتظر 

کسی بمونم که عاشقش بشم وموقعیت بالاتر داره از طرفی ۲۲ سالمه وحس میکنم واقعا از جنسی اذیت میشم اهل دوستی این چیزا هم نیستم با روحیاتم جور نیست  

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقلانی ازدواج کنی امکان خوشبختی خیلی بیشتر میشه

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

خواستگاریت اومده ؟ اگر اومده این قرتی بازیا رو بریز دور بقولی جای سفت نشاشیدی مشکلات ندیدی که این افکار مسخره رو داری با یه ادم درست ازدواج کن بقیه بچه بازیارم بریز دور

قبول کن اون عشقای اتشین و اینا واسه تو فیلماست عاشقا ام بعد ازدواج عادی میشن وقتی معیاراتو داره منطقیه که قبولش کنی چون ممکنه بعدا دیگه کسی با همه ی معیارات پیدا نشه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
من ترجیح میدم عاشق بشم و تاوان نیازم هم فعلا دارم میدم

اخه این موضوع هم هست از نظر اخلاقی خیلی موردتایید 

من خاستگاراری دیگع هم دارم ولی هیج کدوم نمیپسندم 

یعنی ممکنع بعدا عاشق کس دیگهای بشم؟

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم