imateacher مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 640 عنوان بی بی چکم سه روز قبل از موعد... 144 بازدید | 13 پست بچه ها الان سه روز مونده تا موعدم بی بی زدممنفی شده به نظرتون هنوزم امیدی هست که این ماه باردار باشم یا منتفیه؟💔 میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️🩹 1403/03/31 | 15:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مسافر_عاشق عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 7630 چند روز از رابطه ت میگذره دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
skyyyyy عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 1326 من ۱۲ روزه از موعدم گذشته و پریود نشدم و هر چی بیبی میزنم همه اشون منفی ان نمیدونم چم شده من به دستان خدا خیره شدم معجزه خواهد کرد🥰🤩
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 55792 حداقل باید روز پریود بی بی چک زد زود زدین هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
دشمن_مادرشوهر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 3615 سلاماز استرس دارم سکته میکنم۵روز دیگه موعدمهرابطه محافظت نشده داشتمبعد خوندم الان ادرار با جوش شیرین قاطی کنیم کف کنه حامله اییممن قاطی کردم کف کردیعنی حامله ام؟؟؟؟
دشمن_مادرشوهر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 3615 ان شالله ک بارداری عزیزمهرچی خیر و صلاح هست برات پیش میاد عزیزم نگران نباشاسترس و نگرانی بدترین عامل هستن ک مانع بارداری میشه
imateacher مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 640 چند روز از رابطه ت میگذره نمیدونم آخه از اواسط سیکل مرتب یه روز درمیون داشتم میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️🩹
imateacher مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 640 من ۱۲ روزه از موعدم گذشته و پریود نشدم و هر چی بیبی میزنم همه اشون منفی ان نمیدونم چم شده ان شالله اگر دوست داری باردار باشی عزیزم میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️🩹
imateacher مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 640 قبل موعد اصلا درست نیست بذار موعدت بگذره مرسی از همه عزیزانی که پاسخ دادن❤️ میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️🩹
imateacher مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 640 سلاماز استرس دارم سکته میکنم۵روز دیگه موعدمهرابطه محافظت نشده داشتمبعد خوندم الان ادرار با جوش شیرین ... خب جوش شیرین حتی با آب هم کف میکنه این تستا درست نیستن میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️🩹
imateacher مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 640 ان شالله ک بارداری عزیزمهرچی خیر و صلاح هست برات پیش میاد عزیزم نگران نباشاسترس و نگرانی بدترین عامل ... مممنونم دوست عزیز و التماس دعا ❤️ میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️🩹