2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز شما چرا اینقدر آشفته ای؟ واقعا مشکلتون چیه من تاپیک هاتو دنبال میکنم یجا گفتی پدر مادرم میخان ب ...

بهزیستی منو با هویت واقعیم راه نمیده چون میگه بابات پولداره باید پول بده تا نگهت داریم

مگه بدون هویت برم و یه اسم دیگه بگم که معلوم نیس منو بکشن وقتی ببینن بی کس و کارم

اینجا بدردنخورترین و درهم ترین کشوزر جهانه

اوففففف دوتاهم داری؟راستش خودم مجردموتهرانی ولی بااین خانواده ای که توگفتی کی جرات میکنه زن داداشت ب ...

بیا پولاشونو بخور براخودت

نه اگه بابات پشتت باشه کاریت ندارن 

از مردم مثل سگ میترسن

با اون عروسمونم کاری ندارن هی بهش پول میدن

2799
بهزیستی منو با هویت واقعیم راه نمیده چون میگه بابات پولداره باید پول بده تا نگهت داریممگه بدون هویت ...

نمیدونم جایی نمیشناسی رایگان قبول کنند؟ 

اطرافیان و درو همسایه از وضعیت خانواده شما خبر دارند؟ 

نمیدونم جایی نمیشناسی رایگان قبول کنند؟ اطرافیان و درو همسایه از وضعیت خانواده شما خبر دارند؟

بلههمسایه ها میدونن خواهرمو 

ولی کسی کاری نمیکنه

یه وکیله گف برو از خیریه ها خونه بگیر

نه به عروساش پول میده چون تحت مالکیتش نیستن و باهاشون خوبهمن تحت مالکیتشم هی بهم میرینهکجا برم خب؟

نمیدونم چند سال با دانشگاه و ازدواجت فاصله داری 

تا میتونی تو دست و پاشون نباش که نتونن گیر بدن بهت

مثلا اگه بیرون کتابخونه کلاس ....اینا هستش یه چند ساعت خلاصی از دستشون بعدم تو اتاقت باش کارا رو که انجام دادی مشغول به کارای خودت شو تو اتاقت حالا کتاب موزیک گوشی 

جلو چشمشون نباش و سعی کن بری دانشگاه یه چند سالم نبینیشون بعدم کار دانشجویی پیدا کن تا سرت شلوغ شه و از اونا فاصله ت بیشتر شه بعدم وقت ازدواجت میرسه مورد خوب اومد سریع اوکی کن و ترجیحا شهر دیگه اما نزدیک به شهر خودتون زندگی کن دوری و دوستی 

کاربری  برای سه نفر است 
نمیدونم چند سال با دانشگاه و ازدواجت فاصله داری تا میتونی تو دست و پاشون نباش که نتونن گیر بدن بهتمث ...

فعلا که دارن منو میکشن قلبمم خراب کردن

این حرفایی که میزنی از محالاته و نشدنیه

چون همش دعواس و دوماهه در خونه قفله