2777
2789

با گریه و حسرت می‌نویسم کااااش جرات عاشق شدن رو داشتم کااااش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعضی ادما حسرت به دل میمیرن خیلی بده.ایشالله اون دنیا🚶‍♂️

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

با تمام وجودم درکت میکنم

مشکلی داری با همسرت؟؟؟یل تو فکر اون شور و هیجانهای تو رمانها هستی؟؟

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

[QUOTE=343178257]با تمام وجودم درکت .سرنوشت مام این بوده باید دیگ باحسرت بگذرونیم..خیانتن نمیشه .چون ادمش نیستیم

" از آن ها که تسلایشان می دادم ‌‌‌‌‌                                          غمگین تر بودم ..."
ازدواجتون سنتی بود؟ بعد اینکه همسرت اومد خواستگاری مگه خوشت نیومد ازش؟

بله سنتی بود ، چرا خوشم اومد و به دلم نشست ، اما اخلاقش ثابت نیست ، بعدها فهمیدم عاشق یه دختر دیگه بوده مادرشوهرش مانع ازدواجشان شده

[QUOTE=343178257]با تمام وجودم درکت .سرنوشت مام این بوده باید دیگ باحسرت بگذرونیم..خیانتن نمیشه .چون ...

البته اگر همسرم باهام خوب باشه عشق برام مهم نیست من دوستش دارم اما باهام بدرفتاری می‌کنه منو هم زده میکنه

مشکلی داری با همسرت؟؟؟یل تو فکر اون شور و هیجانهای تو رمانها هستی؟؟

همسرم نمی‌دونم دوستم داره یا نه گاهی باهام خوبه گاهی بد ، وقتی باهام خوبه انگار دنیا رو بهم میدن اما فقط برای چند روزه

فرض کن عاشق شدی  بازم بعد چند سال همون حال و هوایی که الان با همسرت رو داری رو با عشقت میداشتی

نه من میخواستم همسرم عاشقم باشه تا خودم ، عشق از طرف مقابل می‌خوام همسرم رو دوست دارم اما اون ....

وقتی عاشق بشید بدترین اخلاق و بد ترین رفتار طرف مقابلتون شیرین میاد 

اونایی ک میگن اگه اخلاقش خوب بود اگه پولدارربود اگه فلان بود اگه بسان بود دوسش دارم عاشقش میشدم دارید خودتون گول میزنید

عشق یعنی با تمام بدیاش بخوایش 

ادم‌خوبو ک همه دوست دارن 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته