2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان دارم کی بی بی چک بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2518 بازدید | 96 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستان لطفاً به من کمک کنین امروز دوتا بیبی چک زدم مثبت شد چهار روز اخیر داشتم رفتم بتا هم دادم شب ج ...

ای جاننننم بسلامتی.میگن بی بی گاهی کاذب میده ولی بعید میدونم دوتاشون کاذب باشه.پس احتمالا بارداری قشنگم.مبارکت باشه.

ببین من معمولا تو برنامه یک زن پریودارپ میزنم خودش زمان تخمک گزاری و …رو میزنه 

برای تنبلی تخمدان هم اگر خواستی تایپیکمو بخون با اصلاح سبک زندگی میتونی درمانش کنی

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
یعنی من تو پنج ماه گذشته بیشترین چرخه ام 28روزه بوده.اونو حساب کنم روز 30ام بزنم معلومه ؟؟

معموله می گن بعد 14روز هورمون تو ادرار می ره

ولی خواهرم دو روز بعد موعد زد درصورتی ک باردار بود تست منفی شد ممکنه بعضی وقتا لقاح دیر شکل می بگیره

روز 30ام چند روز از تخمک گذاریت گذشته؟ 

خاهشننن 😶‍🌫️لایک نکنیننننن 😖🌸
معموله می گن بعد 14روز هورمون تو ادرار می ره ولی خواهرم دو روز بعد موعد زد درصورتی ک باردار بود تست ...

طبق تقویم دوازده پریود تخمک گذاریم بوده.اما من چندباری تو کل سیکل ترشحات تخمگذاری دیدم الان موندم کدومشون بوده تخمک گذاریم.کیتم استفاده نکردم بدبختی