2777
2789
عنوان

آلای دل بیا

387 بازدید | 16 پست

من رفتم نهار 

تاپیکت ترکید؟

خوبی؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم

گفت کلم یه چیزی داره

من انتظار داشتم تاپیک کتی بترکه  

ازش پرسیدم نی نی داری

رفتم نهار الان دیدم جواب داده ولی ترکیده  

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
خیلی ها ایشونو نگران کردن و ترسوندن.رعایتم نمیکنن که باردار هستن. من توی اطرافیانم این موردو دیدم چی ...

اها

میخواستم بگم داماد من تو دستاش داشت

دراورد چیزی نبود

خیلی ها ایشونو نگران کردن و ترسوندن.رعایتم نمیکنن که باردار هستن. من توی اطرافیانم این موردو دیدم چی ...

چی گفته بود مگه؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
نمیدونم گفت کلم یه چیزی داره من انتظار داشتم تاپیک کتی بترکه     ازش پرسیدم نی نی داری ...

مگه نمیدونی من پارتی دارم 😈

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
آلای دل بارداره??

اره فک کنم گفت سه ماهشه  

مگه نمیدونی من پارتی دارم 😈

چشسفید  

چی شده؟

آلای دل جان گفت یه توده چربی تو سرم دارم درد میاد

من رفتم برگشتم دیدم تاپیک ترکیده

پرسیدم از بچه ها چی شده.

خودش که هنوز نیومده

چی گفته بود مگه؟

آلای دل جان گفت یه توده چربی تو سرم دارم درد میاد

من رفتم برگشتم دیدم تاپیک ترکیده

پرسیدم از بچه ها چی شده.

خودش که هنوز نیومده

آلای دل جان گفت یه توده چربی تو سرم دارم درد میاد من رفتم برگشتم دیدم تاپیک ترکیده پرسیدم از بچه ه ...

من خودم توی بیمارستان دیدم ک طرف توده چربی تو سرش داره.چندتاشم در اورده بود.دکتر گفته بود هیچی نیست.اصلا هم عمل اورژانسی ای نبود.حتی گفته بود برو هر وقت خاستی بیا عمل کنم.

البته اون خانمی ک میگم باردار نبود

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))