2777
2789
عنوان

بی خوابی و اضطراب

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 21 پست
سلام و امروز صبح باز پانیک کوفتی. چیز جدیدی که الان منو میترسونه جلو چشمم غبار میگیره. انگار برفکی م ...

چه دارویی برای بی خوابی مصرف میکردی؟ روانپزشک تجویز کرد؟ منم حالم مثل توعه از اضطراب بیخواب میشم و خیلی اذیتم ،علائمت چی بود الان بهتری؟

🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم چه دارویی مصرف کردی؟ روانپزشک تجویز کرد؟ منم بیخوابی واضطراب دارم ،علائمت چی بود؟

دارو هامو که نمیتونم بگم. 

من افسردگی داشتم نمیدونستم یه مدت درد شدید داشتم توی کمرم رفتم پیش جراح مغز و اعصاب و اون گفت این درد روحیه و دارو داد و من اصلا خیلی حالم بهتر شد 

منم اضطراب شدید داشتم 

دارو هامو که نمیتونم بگم. من افسردگی داشتم نمیدونستم یه مدت درد شدید داشتم توی کمرم رفتم پیش جراح مغ ...

منم میخوام دارو مصرف کنم خواستم بپرسم اعتیاد اور نیستن داروهای اضطراب که نشه قطع کرد؟ شما قطع کردی الان خوب شدی؟

🌱

چه دارویی برای بی خوابی مصرف میکردی؟ روانپزشک تجویز کرد؟ منم حالم مثل توعه از اضطراب بیخواب میشم و خ ...

من دارو پاروکستین و ایمی پرامین مصرف میکنم. رفته رفته دارو ها اثر می‌کنه و باید بگم من نمیتونم قطع کنم چون این دارو کنترل کرده و با قطعش علایم بر میگرده. سرخود نباید قطع کرد با علایم شدیدتر بر میگرده. فعلا جوری هست که اگر یک روز یادم بره و نخورم علایمم‌ مثل سرگیجه شدید تپش قلب یهو میاد سراغم و سری باید دارو بخورم. فعلا هم دکتر کم نکرده و خودم هم متوجه هستم فعلا باید بخورم و اگر قراره به کنار گذاشتنش هست کم‌کم ، کم کنم