2777
2789
عنوان

چی و با چی دوس دارین؟😋😋😋

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 93 پست
دلم خواست😰😰😰

منم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

املت با پيازچه و سبزي خوردن و فلفل سياه 

خدايا نه گذاشتي طعم مادر داشتن رو بِچِشَم نه اجازه ميدي خودم مادري كنم 😔دلم ازت گرفته😔ولي فقط خودت بايد برام معجزه كني 🙏🏻 التماس دعا دوستاي ني ني سايتي 💕

قورمه سبزی با سس مایونز😀😋

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
نون تافتون تازززه با نیمرو قورمه سبزی با پیاز الویه با نوشابه زرد واااااای خامه با عسل و شیر با ع ...

منم🐼🐼

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

آبگوشت و پياز و ترشي فلفل

خدايا نه گذاشتي طعم مادر داشتن رو بِچِشَم نه اجازه ميدي خودم مادري كنم 😔دلم ازت گرفته😔ولي فقط خودت بايد برام معجزه كني 🙏🏻 التماس دعا دوستاي ني ني سايتي 💕

کشک بادمجون با سبزی...کباب وپیاز وریحان....الویه با سبزی.....لوبیا پلو با سالاد شیرازی

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

كره و حلوا شكري