2733
2764

حتما اول میشورم وبعد ابپز میکنم 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اول آبپز میکنم و وسط پخت چاقو توی رون ها فرو میکنم که خونابه ها دربیاد

برای اینکه بوی زحم بگیرم آبلیمو، برگ بو، دارچین، پیاز وسیر و فلفل دلمه ای ، نمک و فلفل و نمک

بعدم سرخ میکنم

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

من اول پنج شیش دقیقه مرغو میپزم آبشو میریزم دور،بعد یه کم دیگه اب میریزم نمک و زرد چوبه و ادویه مرغ و فلفل و پودرسیر ونمک میزنم بهش و میزارم ۴۰دقیقه بپزه بعد به تیکه های کوچیک تر تقسیم میکنم و خوب سرخش میکنم دوسه دقیقه اخر گیازهای حلقه ای رو میندازم تو تابه تا با مرغ تفت بخوره بعد با سیبزمینی سرخ کرده نوش جان میکنیم این غذای به ظاهر ساده به قدری خوش مزه میشه که تو خونه ما سرش دعوا میشه

من اول آبپز میکنم و وسط پخت چاقو توی رون ها فرو میکنم که خونابه ها دربیاد برای اینکه بوی زحم بگیرم ...

ببخشید ایم موادی ک گفتین رو توی آبی ک مرغ آب‌پز میکنین می ریزین؟

من اول آبپز میکنم و وسط پخت چاقو توی رون ها فرو میکنم که خونابه ها دربیاد برای اینکه بوی زحم بگیرم ...

زردچوبه هم میزنم

توی آب میذارم نیم پز بشه بقیه پختشو میذارم موقع سرخ کردن

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

 نیم ساعت میزارم تو اب نمک غلیظ بعد درمیارم خشک میکنم تو روغن سرخ میکنم بعد تو همون روغن پیازداغ درست میکنم و رب و ادویه و زردچوبه و پودرسیر و دارچین میریزم و دولیوان ابجوش  و نمک  بعد مرغا رو توش میچینم و میره برای پخت یه ربع اخرم یه مقدار زعفرون و تموم

 🔵🟢🟡🔴هرکی لایک کنه خره🔴🟠🟢🔵جواب افراد بیشعور داده نمیشود 🟣🔵🟢🟡🟠🔴 😍❤️‍🔥♥️توبه نمیکند اثر مرگ مگر اثر کند ❤️❤️‍🔥😍

من پنج دقیقه میجوشونم با یدونه پیاز آبکش میکنم مرغ قشنگ دوباره می‌شورم 

سرخش میکنم ، بعد پیاز فلفل دلمه ، هویج ،رُب،ادویه تفت میدم 

آب میریزم میزارم جوش میاد بعدش مرغ می‌چینم ریز شو کم میکنم میزارم دم می‌کشه ، ی ربع آخر زعفران دم کرده هم بهش اضافه میکنم 

گاهی هم بجای هویج و فلفل دلمه آلو میریزم خیلی خوشمزه میشه 

خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر

اول نمک میزنم بعد سرخ میکنم.. ته قابلمه پیاز فراوون و یه تکه فلفل دلمه و یکی دوتا حلقه هویج میذارم... آب یه کوچولو میریزم و مرغ ها رو میذارم روش.. بعد نیم ساعت که پخت چند تا چاقو ریز فرو میکنم تو مرغ ها و سس مرغ رو میریزم روش .. بعد که کامل پخت خاموش میکنم.. یک ربع قبل از خاموشی در قابلمه رو بردار که مرغهات رنگ و لعاب بگیره

اول آب پز در حدود چند دیقه که چلسی ابش رو خالی می کنم بعد دوباره می یام یک پیاز درشت رو رنده می کنم سرخ می کنم زرد چوبه نمک فلفل دلمه هویج دارچین و رب رو هم توش تفت می دم و مرغا می ریزم توش دوتا سه تا هم برگ بو  

ببخشید ایم موادی ک گفتین رو توی آبی ک مرغ آب‌پز میکنین می ریزین؟

بله توی آب میریزم. چون من به بوی مرغ خیلی حساسم سعی میکنم بو نده.

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
بله توی آب میریزم. چون من به بوی مرغ خیلی حساسم سعی میکنم بو نده.

ببخشید سوال می پرسم زیاد.بعد سس مرغ رو با همین ای درست میکنین یا این اب رو میریزی دور؟

موقع ابمز کردن شعله رو کم میکنی یا زیاد ب مدت ۴۰ دقیقه

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2762
2687