2777
2789

و اینکه خواب دیدم ی خواب عجیب و غریب که هر کسی باورش نمیکنه 

برای همین تعریف نمیکنم ولی همون خواب داداشم ی چیزایی بهم گفت که ای کاش زودتر متوجه اشتباهم میشدم برای همین رابطه چندین ساله رو تموم کردم 

داشتم راستی راستی سمت گناه کشیده میشدما 

با اینکه ناراحت بودم 

ولی رفتم صبحانه خوردم و بدو بدو رفتم سمت میزی که برای داداشم چیدیم(داداشم یک ماه و چند روزی میشه ک فوت شده)و نگاه عکسش کردم انگار خوشحال بود و یه لبخند عمیقققق روی لبام داشتم رفتم توی حیاط نفس عمیق کشیدم و نشستم روی پله ها و به کوه هایی ک معلوم بودن نگاه میکردم انگار داداشم کنارم بود و مثل همیشه نصیحتم می‌کرد و می‌گفت هر کمکی که میخوای رو به خودم بگو🥺

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا صبر بده داغ جوان خیلی سخته

خیلی سخته 

اونم جوانی که خیلی زیبا و مهربون بوده 

من خودم ناراحت بودم ولی داداشم ی چیزایی بهم گفت توی خواب ک الان فقط با خودم میگم اگر گریه هم کردم ففط به خاطر دلتنگیه بلاخره بهم می‌رسیم باز

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭اشکمو دراوردی دخترخداداشتوبیامرزه امیدوارم هرجاهست روحش درارامش باشه همیشه اللهم صل علی محمدوال محمد

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

خدارحمتش کنه، روحش شاد🥺🖤 ان شاءالله خوشبخت بشی... میتونم بپرسم چرا فوت شد؟

ممنونم عزیزم 

صبح چند ساعت قبل از امتحان دانشگاه سکته کرد داداشم🥲