یکی_هست مدیر استارتر عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 2121 عنوان ناخن و وضو 61 بازدید | 6 پست رو ناخنم یه مقدار چسب قطره ای ریخته چند روزه هیچ جوره نمیتونم پاکش کنم برای وضو چیکار باید کرد؟ +از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻 1403/03/26 | 22:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرواز0011 عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 5789 با استون یا پد لاک پاک کن ،پاک میشه یه چند ثانیه روش نگه دارید بعد یکم محکم بکشید چند مرتبه تکرار کنید
مهتاااام عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 686 باید ناخنتو کوتاه کنی انتظار داری راه حل دیگه ای هم بهت بگیم؟ اگه کوتاه نکنی وضوت باطله
یکی_هست مدیر استارتر عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 2121 با استون یا پد لاک پاک کن ،پاک میشه یه چند ثانیه روش نگه دارید بعد یکم محکم بکشید چند مرتبه تکرار کن ... ممنون +از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
یکی_هست مدیر استارتر عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 2121 باید ناخنتو کوتاه کنی انتظار داری راه حل دیگه ای هم بهت بگیم؟ اگه کوتاه نکنی وضوت باطله صدف ناخونمه نمیشه کوتاه کنمبعدم مگه چی گفتم که اینطوری حرف میزنید؟ تو نت خونده بودم وضو جبیره ولی مطمئن نبودم میشه خواستم از دوستان بپرسم حلالتون نمیکنم +از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
مهتاااام عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 686 صدف ناخونمه نمیشه کوتاه کنم بعدم مگه چی گفتم که اینطوری حرف میزنید؟ تو نت خونده بودم وضو جبیره ولی ... مگه من چیز بدی گفتم؟ فقط رک گفتم