2777
2789
عنوان

چون تنهام ازم سواستفاده میکنن :(

487 بازدید | 15 پست

دوستان من با خانوادم تفاهم نداشتم برای همین رفتم یه شهر دیگه درس بخونم ولی خیلی اذیت میشم تنهام کسیو ندارم

امروز با همکلاسیم بیرون رفتم میخواستم برگردم خونه دیدم مترو نیست دیر شده پول تاکسی نداشتم به دوستم گفتم مسیرامون فرق داشت به من گفت به یه غریبه بگو برسونتت به من چه 

زنگ زدم به دوست پسرم گفتم پول تو کارتم نیست الکی گفتم خونخ نقدی دارم باید تاکسی سوار شم یه کلمه از دهنش در نیومد که من برات پول بزنم بعدا پس بده بهم حالا من براش هرکاری میکنم چون یکم قرض داره همش شام میپزم دعوتش میکنم خونم براش کادو میخرم تو کاراش کمکش میکنم وقتایی که خستس به جاش من میرم سر کار ولی اصلا قدر نمیدونه چون قبلا با یکی از دوستاش دوست بودم و خانوادش خیلی مذهبین

واقعا شما جای من بودین چیکار میکردین امروز مردم و زنده شدم تا رسیدم خونه حداقل میگفتم برگردم شهر خودم منت اینو نمیکشم یکی منو برسونه تا خونه یا از تنهایی بها نمیدم به کسی 😔😔😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سرویس بیجا به دوست پسرت نده  یعنی چی خسته‌ست تو بحاش میری سرکاز؟

همه کار براش میکنم همش میگه تنهام کمک دست آنچنانی ندارم من آخر هفته ها میرم از صبح تا ۸/۹ شب تو کاراش کمکش میکنم من خودم اینجا دانشجوام وقتایی که میگه پول ندارم دلم میسوزه نزدیک یه تومن میرم شام خوراکی میخرم خونه ی خودم دعوتش میکنم براش همش هدیه های مختلف میخرم باهاش مهربونم ولی اصلا به چشش نمیاد یه تشکر ازم نمیکنه گشت و گذاراش و تفریحاش همش با دوستاش و خانوادشه مرخصی گرفته بود بهش گفتم باهم بریم مسافرت گفت من با دوستام میخوام برم اونجوری خوش میگذره بهم چندین بارم جدا شدیم همش بهم التماس کرد برگرد من قصدم با تو جدیه در حالیکع خانوادش مذهبین و من قبلا با یکی از دوستاش دوست بودم هر جوره هم من ازش سر ترم ولی به خاطر این قضیه دهنم بستس  

دوستت هم سو استفاده میکنه چکارا یعنی

همش کافه میریم من حساب میکنم کل لباسام وسایلم بدون اجازه برمیداره حتی اپل واچمو گرفت گمش کرده هی بهم میگه تو کیفامه پیدا کردم بهت میدم و خیلی چیزای دیگه همه جا هم پشت سر من بد میگه اصلا دور و برم آدم نزاشته بمونه همه بی دلیل از من متنفرن به خاطر حرفاش که همش از حسادته

دوست پسرتو پرتش کن بیرون چرا باهاش کات نمیکنی.نون خور نگهداشتی ؟

اخه هیشکیو ندارم واقعا تنهام هر پسریم اومد تو زندگیم سواستفاده کرد پرتم کرد چند بار بهش گفتم ازهم جداشیم گفت من عاشقتم من باهات ازدواج میخوام کنم در حالی که همش بهم تیکه میندازه میگه قبل من با کسای دیگه دوست بودی و کلی ایراد دیگه روم میزاره…