2777
2789
عنوان

عروس داییم رو شستم و پهنم کردم بنظرتون حق بامن بود یانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 28 پست
کار خیلی زشتی کرده .‌شما کاش  اگه میشد تو یه فرصت جلوی شوهر و مادرشوهرش باهاش صحبت میکردی .&nbs ...

کلا شهر دیگه هستن رفت امدی نداریم.تلفنی باهاش صحبت کردم نمیگفتم میترکیدم

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی گلم..ولی مامانم باهام قهره

مامانت عزیزم یه چند روز دیگه باهات آشتی میکنه  تاابد که قهر نمی مونه تازه شما باید ناراحت باشی که مادرت ازشما طرفداری نکرده اون خانومم بزار بفهمه باید حد خودش رورعایت کنه  مامانتم  واطرافیان هم دستشون  میاد احترام شمارو نگه دارن آفرین  بهشما

مامانت عزیزم یه چند روز دیگه باهات آشتی میکنه  تاابد که قهر نمی مونه تازه شما باید ناراحت باشی ...

مرسی ک دلداریم دادین.ی طرف خواهرم ی طرف مادرم میگن تند رفتی..میگن اینطوری تورو مقصر میدونن😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

مرسی ک دلداریم دادین.ی طرف خواهرم ی طرف مادرم میگن تند رفتی..میگن اینطوری تورو مقصر میدونن😔

عزیزم مهم نیست یه بار بزار دستشون بیاد تا خوب رفتارکنند شماکه سطل اشغال احساسات و افکار بقیه نیستین 

عزیزم مهم نیست یه بار بزار دستشون بیاد تا خوب رفتارکنند شماکه سطل اشغال احساسات و افکار بقیه نیستین& ...

حالا خواهرم و مادرم میگفتن ک تو اینطوری گفتی مگه براش بد شد‌‌..مامانم گفت شب تا صبح شوهره ماساژ داده و لقمه تو دهنش گذاشته،پررو پررو گفته اگه چیزی سر زنم اومذ یا شوک عصبی بهش واردشد از دخترت شکایت می کنم.دختره فلان شده هم بعد قطع گوشی مامانم ببخبر بود اول گفت فلانی چی گفت گفته گوهخوری و حرف اضافه زدن بدون چقد عوضیه ک جلو مادرم بار اول اومذه خونمون چنین ل.اش‌ی بازی درآورده شوهرش هم پشتش بوده..خداازش نگذره...من از مامانم ناراحت بودم ک جوابش نداده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

حالا خواهرم و مادرم میگفتن ک تو اینطوری گفتی مگه براش بد شد‌‌..مامانم گفت شب تا صبح شوهره ماساژ داده ...

اون غرورش له شده ادادراورده که حالم بده وغش وضعف کرده استفاده ازحقه غش وضعف و گریه مثلا خجالتش روبه آب بده اون دیده نمیتونه منطقا جواب بده به شما وکارخودشم اشتباه بوده زده به راه مکروحیله واه ناله نوش جون ش حقش بوده دیگه جرات نداره کاری به کارت داشته باشه به همه م بگو حق بامن بود درمورد خودشیفته ها بخون یه کاری میکن صدات دربیاد بعد میگن تومقصری. 

حالا خواهرم و مادرم میگفتن ک تو اینطوری گفتی مگه براش بد شد‌‌..مامانم گفت شب تا صبح شوهره ماساژ داده ...

آدم‌ یکه اخلاقش گنده بلانسبت باهمه گنده غصه نخور شوهر شم اونو میشناسه ته دل ش جرات نمیکنه چيزي بگه باشما یه سر شب این‌جور کرد وای به حال شوهر بدبخت همونم ازترس زنش به مادر شما زنگ زده خیلیم براش بد شده جلو شوهرش له شده

اون غرورش له شده ادادراورده که حالم بده وغش وضعف کرده استفاده ازحقه غش وضعف و گریه مثلا خجالتش روبه ...

حتی خونوادم حق بهم ندادن...😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

آدم‌ یکه اخلاقش گنده بلانسبت باهمه گنده غصه نخور شوهر شم اونو میشناسه ته دل ش جرات نمیکنه چيزي بگه ب ...

خیلی پررو و حق بجانب بودن..همونجا توخونه مادر من دخترش تهدید کرده مادرم هیچ نگفت..تازه فهمیدم زنه بعد قطع گوشی ب منم توهین کرده و فحش داده زنیکه احمق‌‌...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

[QUOTE=343307281]حتی خونوادم حق بهم ندادن...😔[/QUO مهم اینه که خوب جوابش رودادی