یه دوست صمیمی دارم دیروز اومد خونمون بعدش که رفت شوهرم اومد شب پرسید دوستت بچه نداره؟ منظورش این بود که حامله نیست؟
گفتم نه گفت چرا ؟گفتم خب خودشون بچه نمیخوان ،باز گفت نمیخوان یا نمیارن؟ گفتم نمیخوان بیارن(اخه چه فرقی بین این دو تا کلمه هست برام سواله) باز پرسید جلوگیری میکنه؟دیگه برا این اخدی حرصم در اومد😡
اره تقریبا مثلا بازیگرای زن رو تاهل یا تجردشون رو میپرسه
غیر از این موارد در مورد بقیه چیزا هم فضولی می کنه ؟
مثلا یکی از همکارای همسرم خییلی فضوله ،در مورد همه چیز و همه کس کنکاش می کنه ،حتی می دونه امروز مثلا نهار چی داریم ،فلانی چیکار کرده ،یا اون یکی همکارش تو کشوی میزش چی داره و موارد این چنینی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فکر کنم چون شما خودتون تو این شرایط هستین ذهنشون راجع به این موضوع برای دیگران بیشتر کنجکاو شده
اگر قبل از تصمیمگیریتون برای بارداری هم این اخلاق رو داشتن حق دارید که نگران باشید
در غیر این صورت نگرانیتون بی مورده عزیزم❤️
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.