2777
2789

خداوکیلی پولش از کجا میارید؟!😂😂

پدرتون/شوهرتون مگه شغلش چیه که میتونه اینقدر هزینه کنه واسه کنسول؟!😂😂

...

قیمتش برا کیفیتش خیلی بالاعه

من کامپیوتر گیمینگ خریدم خودمو راحت کردم

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم می‌خوام بخرم در آینده . اگه کسی چیزی برام بگیره اصلا برای خودم نمیدونمش .

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

پسرم ps4داشت خوشش نمیومد فروختیم حالا قراره هفته دیگه بعد کارنامه بگیریم .البته بیشتر خود همسرم دوست داره بگیره 🤣🤣🤣

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
چند خریدی؟؟! 

80 میل😶

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

ما پارسال خریدیم برای پسرم... البته یک دسته . 😂همسرم پولداره 

پز همسرت دادی الان؟😂😂

میشه بپرسم شغلشون چیه؟

مامان بابا ها هم مامان بابا های قدیم 

ینی چی واسه بچم خریدم . مگه ما بچه نبودیم💔🗿😂😂

...
کارت گرافیک چی داری؟ 

4070 ti برند ایسوس

تابستون سال پیش 45 میلیون خریدم

من خودم می‌خوام بخرم در آینده . اگه کسی چیزی برام بگیره اصلا برای خودم نمیدونمش .

خب سخته . خیلی زحمت میخواد که اون مبلغ جمع بشه 

تازه تا میره جمع کنی ممکنه گرونتر بشه

...
چند گرفتین؟

دو سه سال پیش  با یه کارت گرافیک معمولی 80 شد کل سیستم