موضوع بحث

طرز تهیه خامه فرم گرفته

17630 بازدید | 57 پست
سلام دوستان دستوری میخوام که خودتون آماده کرده باشین و خیلی خوب شده باشه ممنون میشم بهم کمک کنید ......
❤️اللهٌمَّ صَلّي علي مٌحَمَّد وَ آلِ مٌحَمَّد ❤️
1389/09/18
|
15:36
من فقط از خامه پگاه نتیجه گرفتم
به ازای هر 100 گرم خامه 25 گرم پودر قند یا شکر می ریزی و هم می زنی
حدود 15 دقیقه ای باید با همزن هم بزنی
اولش زود می بنده ولی گول نخور
ادامه بده
دوباره شل میشه و دوباره می بنده
شایدم با کمتر از این نتیجه داد
اگه خامه با نشاسته درست شده باشه 1 ساعتم که هم بزنی سفت نمیشه
زهرای من
Lilypie First Birthday tickers

فروش ویژه پوشاک و کفش مردانه


تا %60 تخفیف + %15 تخفیف بیشتر با کد: mds-15

من هم دوقاشق غذاخوری پودر قند میزنم توی یه بسته پگاه صورتی، همش میزنم میذارم فریزر تا یخ بزنه
مثلا 10 دقیقه کافیه
بعد میاری بیرون با همزن انقدر میزنی که فرم بگیره بازم الان که هوا سرده یه ربع کافیه برا فرم گرفتنش
مطمئن باش که درست میشه؛ نترس
البته یه نکته اگه سر خامه ت که باز میکنی آب داشت حتما بریزش دور.
فری جان من که نذاشتم فریزر
البته تو دستور ها نوشتن بذاری
بذار ضرر نمی کنی
البته من نصف بسته از این خامه صورتی ها رو درست کردم
کلی آب داشت همرو خالی کردم
فکر کنم چون آبش زیاد رفته بود خوب فرم گرفت
زهرای من
Lilypie First Birthday tickers
آها پس باید کاملا آبش رو خالی کنیم .....ندا جون ممنون از دستورت فقط شکر با پودر قند فرقی نمیکنه ؟؟؟ میشه یه دستور کیک اسفنجی هم بهم بدین آخه تو نت هر چی گشتم دستوراش همه مثل همن ولی تخم مرغاش کم و بیش داره .....شما با جه دستوری درست کردین اگه لطف کنید برام بزارید ممنون میشم....
❤️اللهٌمَّ صَلّي علي مٌحَمَّد وَ آلِ مٌحَمَّد ❤️
عزیزم بهتره پودر قند بریزی. یکم وانیل هم تو خامه ات بریزی خوش طعمتر میشه


کیک اسفنجی ساده:


تخم مرغ 6 عدد

آرد سفید 6 قاشق سوپ خوری

شکر 6 قاشق سوپ خوری

وانیل نصف قاشق چای خوری


طرز تهیه:

اول زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم. زرده رو با شکر و وانیل انقدر هم میزنیم که کاملا سفت و سفید بشه. سفیده رو جداگانه انقدر هم میزنیم که از ظرف نریزه. بعد زرده و سفیده رو مخلوط میکنیم و آرد رو به سرعت میریزیم و هم میزنیم. ته قالب رو چرب میکنیم و مواد کیک رو میریزیم تو قالب و میذاریم تو فر
نکته مهم اینکه همین مقداری که نوشتم باید آرد بریزی وگرنه کیکت اسفنجی نمیشه
والا کرم خوشمزه زیاد استفاده نکردم! فقط یه بار واسه کیکم کرم پاتیسیر استفاده کردم که هم نوع ساده اش رو میشه درست کرد هم کاکائویی

زرده تخم مرغ 4 عدد

شیر یک پیمانه

شکر یک دوم پیمانه

آرد یک قاشق سوپ خوری سرخالی

وانیل نصف قاشق چای خوری




زرده تخم مرغ و شکر و وانیل رو باهم انقدر هم میزنیم که کاملا سفت و سفید بشه. آرد رو توی یه ظرف لعابی کوچیک میریزیم و شیر رو به تدریج داخل آرد میریزیم و مرتب هم میزنیم که یک دست بشه. بعد ظرف رو میذاریم رو گاز و به هم زدن ادامه میدیم تا مایه جوش بیاد و کمی غلیظ بشه. بعد زرده تخم مرغ آماده شده رو کم کم میریزیم تو مخلوط شیر و آرد و هم میزنیم تا مایه جوش بیاد و کاملا غلیظ بشه. کرم رو از رو آتیش برمیداریم و میذاریم سرد بشه

برای کاکائویی کردن کرم:
یه قاشق سوپ خوری کاکائو تو مخلوط شیر و آرد میریزیم. بقیه کارها مثل دستور قبلیه

این کرم رو وسط کیک میریزن
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید