2777
2789

پیش خانوادش میشینیم ب همه چیمون دخالت میکنن شغلش دامداریه تو کوه میمونه شبا ی روزم ک خونه میمونه مادرش میگه اتاق دگ بخواب باهم نخوابین.وقتی میاد پیش من میخوابه صب ی چیزیو بهونه میکنه دعوا میکنه بااین مادرش.

هروخ من میگم مثلا منو ببر جایی کاردارم میگه نمیتونم ببرم بگو پدرت ببره دیروز موند خونه مادرش گف منو ببر جایی زود برد چن روز پیش ازمایش داده بودم گفتم ببر جواب امایشمو بگیرم گف نمیتونم ببرم بگو بابات ببره منم بچم دوماهشه بخاطر اون ب همه چی تحمل میکنم دیروز دگ تحملم تموم شد گفتم ک ببر گف نمیبرم وسایلامو اماده کردم گفتم منو ببر خونه مادرم نبرد منو زد منم زنگ زدم ب پلیس تااومدن پلیس رف کوه..پدرش زنگ زد ب من همه جوره فوش داد بهم ک چرا زنگ زدی پلیس ابرو پیش همه رف تامن اومدنی خونه نباش میام حسابتو میدم دستت گفتم توهم میزنی شماها باعث دعوای منو شوهرم هستین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.