2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم خوبم مرسی تو خوبی؟ 😍

دورت بگردم شکر منم خوبم عشق دلممممم❤

آدمایی که شما رو دائما چک میکنن الزاما عاشق و شیفته ی شما نیستن... اونا میخوان بفهمن چطوری درحالی که در تلاشن به شما آسیب برسونن اما شما در اوجید.        اگه پلاس بودن توی زندگی من حقوق داشت یه سری الان میلیارد بودن😂🤦🏻‍♀️.....  ❤🧿چشم بد دووووور ازم که خار توی چشم یه سریتون شدم🧿❤بمانم ببینید بمیرید😘❤بشین فشار بخور و از حسادت بمیر و در بدبختیت غوطه ور شو🦦😘🫵🏻
2799

دمشششش گرم اونقدر اضافه کاری این اواخر داشت ک نمیشد جمش کرد رفت رابطه رو کمششش کرد ولی باز دمش گرم وجودمو پر از تنش کرد گفت نمیخوامت من عشقم اوایل سخت بود برام ولی بعد افتاد ا چشمم

دیگه خسته ام ازخاطرات موندگارت برم میادازاون نگاهت 

برونمیخوام برگردی چون میدونم کنارش خوبه حالت 

وقتی نیستی معاشرت باهمه سخته بگوببینم لخت کنارکی میخوابی آخرهفته رفتی بااینکه میدونستی روتونیست اون حسی که روهمه هست شایدم نبایدازاولشم میزاشتم روتودست 

یه چیزی بگو چرا حرف نمیزنی چرا فاصله میگیری به من دست نمیزنی چرا همه جا تورو باید ببینن 

انگیزه باشه ناممکنی نیست 🌱🕊                                     شاعر میگه چه فایده داره صورته زیبا وقتی باشه ذاتش مشنگ