دیگه بروووو واسه همیشههههه که قیدتووووو زدمممممممم
آدمایی که شما رو دائما چک میکنن الزاما عاشق و شیفته ی شما نیستن... اونا میخوان بفهمن چطوری درحالی که در تلاشن به شما آسیب برسونن اما شما در اوجید. اگه پلاس بودن توی زندگی من حقوق داشت یه سری الان میلیارد بودن😂🤦🏻♀️..... ❤🧿چشم بد دووووور ازم که خار توی چشم یه سریتون شدم🧿❤بمانم ببینید بمیرید😘❤بشین فشار بخور و از حسادت بمیر و در بدبختیت غوطه ور شو🦦😘🫵🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🤣🤣 بره گم شه مردک دیگ قصد دارم نگاشم نکنم تا بیاد پام و ببوسه
خیلی سخته کسیو بلاک کنی ک خودش کلید خونه رو داره و میتونه باز دور و برت پیداش شه😂
آدمایی که شما رو دائما چک میکنن الزاما عاشق و شیفته ی شما نیستن... اونا میخوان بفهمن چطوری درحالی که در تلاشن به شما آسیب برسونن اما شما در اوجید. اگه پلاس بودن توی زندگی من حقوق داشت یه سری الان میلیارد بودن😂🤦🏻♀️..... ❤🧿چشم بد دووووور ازم که خار توی چشم یه سریتون شدم🧿❤بمانم ببینید بمیرید😘❤بشین فشار بخور و از حسادت بمیر و در بدبختیت غوطه ور شو🦦😘🫵🏻