a_nora مدیر استارتر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 7647 عنوان آرمین توی آف ام دانلود کردم با هدست گوش میدم انگار با رلم بهم زدم😐🤣 819 بازدید | 24 پست با شوهرم قهر شدیم آهنگایی گوش میدم انگار رله🤣خندم میگیره خودم برو که هیچیی بین ما نی اصلا زندگیم با تو پاشید از هم من به نبود تو راضی هستم کاش رل بود داغی میزاشتم رو دلش بلاک میزدم بسوزه از همه جا هم بلاکش کردم ولی لعنتی خودش خونی🙄🤣 💗 1403/03/23 | 22:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانو_تعلیق_السلطنه عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 1573 برو پیشش داد بزن: دیگه بروووو واسه همیشههههه که قیدتووووو زدمممممممم 💙M برا دیگران "سلام" ،برا تو "دلام عجیج دلم "💙
a_nora مدیر استارتر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 7647 برو پیشش داد بزن: دیگه بروووو واسه همیشهههههکه قیدتووووو زدمممممممم 🤣🤣 بره گم شه مردک دیگ قصد دارم نگاشم نکنم تا بیاد پام و ببوسه 💗
اوج_آسمان عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 70221 خاطراتو فراموش میکنم مو به مو شوبرو با هر که دلت میخواد رو به رو شویادش بخیر😂 از حیله و دسیسه نترس! اگر کسانی دامی برایت بگسترانند تا صدمه ای به تو بزنند، خدا هم برای آنان دام میگسترد🤞
اوج_آسمان عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 70221 برو پیشش داد بزن: دیگه بروووو واسه همیشههههه که قیدتووووو زدمممممممم خب منم دیگه عین تو بدمممممممممم😂 از حیله و دسیسه نترس! اگر کسانی دامی برایت بگسترانند تا صدمه ای به تو بزنند، خدا هم برای آنان دام میگسترد🤞
بانو_تعلیق_السلطنه عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 1573 🤣🤣 بره گم شه مردک دیگ قصد دارم نگاشم نکنم تا بیاد پام و ببوسه خیلی سخته کسیو بلاک کنی ک خودش کلید خونه رو داره و میتونه باز دور و برت پیداش شه😂 💙M برا دیگران "سلام" ،برا تو "دلام عجیج دلم "💙
بانو_تعلیق_السلطنه عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 1573 خب منم دیگه عین تو بدمممممممممم😂 اععععع سلااااام عزیزم چطــــــــوری؟ 💙M برا دیگران "سلام" ،برا تو "دلام عجیج دلم "💙
اوج_آسمان عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 70221 هنوز بوی عطرتچند تا دونه مشکی از اون موی لختت رو تخته😐😂 از حیله و دسیسه نترس! اگر کسانی دامی برایت بگسترانند تا صدمه ای به تو بزنند، خدا هم برای آنان دام میگسترد🤞
a_nora مدیر استارتر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 7647 خاطراتو فراموش میکنم مو به مو شو برو با هر که دلت میخواد رو به رو شو یادش بخیر😂 وای دقیق دارم همونو گوش میدم🤣 همش ۱۳سالم بود اینارو گوش میدادم مث شکست عشقیا درحالی که اصلا تو فاز پسر نبودم کلا 💗
اوج_آسمان عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 70221 اععععع سلااااام عزیزم چطــــــــوری؟ سلام گلم خوبم مرسیتو خوبی؟ 😍 از حیله و دسیسه نترس! اگر کسانی دامی برایت بگسترانند تا صدمه ای به تو بزنند، خدا هم برای آنان دام میگسترد🤞
a_nora مدیر استارتر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 7647 خیلی سخته کسیو بلاک کنی ک خودش کلید خونه رو داره و میتونه باز دور و برت پیداش شه😂 دقیقا همین یه روز از صبح بلاکش زدم جواب ندادم غروبش اومد خونه بزور بغلم کرد 💗
اوج_آسمان عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 70221 وای دقیق دارم همونو گوش میدم🤣 همش ۱۳سالم بود اینارو گوش میدادم مث شکست عشقیا درحالی که اصلا تو فاز ... وای منممممممممتباه بودمبه زور حس شکست عشقی بهم دست میداد😐😂 از حیله و دسیسه نترس! اگر کسانی دامی برایت بگسترانند تا صدمه ای به تو بزنند، خدا هم برای آنان دام میگسترد🤞
a_nora مدیر استارتر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 7647 وای منمممممممم تباه بودم به زور حس شکست عشقی بهم دست میداد😐😂 🤣🤣 یاد خنگی هامون بخیر خواهر 💗
اوج_آسمان عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 70221 🤣🤣 یاد خنگی هامون بخیر خواهر یادش بخیر 😂😂 از حیله و دسیسه نترس! اگر کسانی دامی برایت بگسترانند تا صدمه ای به تو بزنند، خدا هم برای آنان دام میگسترد🤞