2777
2789
عنوان

با من همراه میشین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5264 بازدید | 149 پست
سلام مهشید جان چه خبر خوشحال کننده ای بی صبرانه منتظرشیم😍😍 برای موضوعات مختلف از پیج های روانشناس ...

سلام عزیزم 

ممنون از نظرتون 

بله منسجم میخوام باشه برای همه دسته بندی میکنم که همه مطالب یکجا باشه🙏🤗🥰

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍
سلام دختر گرانبها 💐 اول تبریک میگم بابت سایت خودت خیلی خفنی 😉😁  در مورد ارامش درون هم بنوی ...

سلام عزیزم 

آرامش درون بله تیتر خیلی خوبی هست و واقعا هم مبحث مورد علاقه ام هستش.

ممنونم از یادآوری

و ممنون از حس خوبی که دادی🤗

منم شما را دوست میدارم❤🤗🥰

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 🌱 کودک همسری...  دخترانِ مستقل ...  تعریفِ عشق ...( توو این سایت خیلی دیدم شوهره ...

سلام بر شما 

ممنووونم از ایده تون🤗👌

سلام عزیزم  وای چقدر خوشحال شدم واقعا     صمیمانه بهتون تبریک میگم و آروزی موفقیت ...

سلام عزیزم 😍

من ذهنم را روی کاغذ دسته بندی شده نیاوردم ...الان دارم کامنت هاتون را میخونم و قشنگ دسته بندی ها را مینویسم ...خیلی شلوغ و ذهن خسته ای دارم این روزها به دلیل ترافیک کارهام..

خلیلی ممنون از راهنمایی🥰

خوب شد تاپیک زدم 👌

سلام گرانبهای عزیززززم😍❤️ میشه درمورد ایناهم بذارید ؟ افسردگی  شرایطی که یه دختر باید برای ...

سلام عزیزم 

من در مورد افسردگی اطلاعاتم کم هستش چون کار تخصصی ای هست...ولی چشم مطالعه میکنم تو کیس های مختلف ببینم میتونم راهکاد بدم...

دومین مورد عالی بود👌👌🤗

ممنونم❤🙏

دسیپلین...اولش خواستم بگم عزت نفس بعد گفتم من هرچقدر مطلب بخونم که درمورد عزت نفس باز هم به نظرم اد ...

نکته جالبی بود👌🤗

سلام عزیزم  من در مورد افسردگی اطلاعاتم کم هستش چون کار تخصصی ای هست...ولی چشم مطالعه میکنم تو ...

ممنونممم😍❤️ ازت خیلی چیزا یاد میگیرم مهشید جان🥰 خدا بهتون سلامتی بده🤍

من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 ای کاش مرداد ۱۴۰۰ میرفتم زیر ماشین و هرگز چشمامو باز نمیکردم...                           حسین گیانم💚🍃و خدا ناب ترین لیلی دنیای من است ❤️چه کوهایی نذاشتن رو سر این خونه خاکستر بباره... درخواست دوستی ندید قشنگا♥️ آقایونی که درخواست دوستی میدید ، تاپیک میزنم و نی نی یارو تگ میکنم که تعلیق بشید حالا دیگه خود دانید ملوسا

سلام مهشیدجون

تبریک به موفقیت هاتون👏👏

و سپاس از اینکه کنارمون هستی💞🙏

عزیزم در مورد غرور و فرد مغرور هم اگر مطلب بگذارید ممنون میشم

غرورچیست

غرور سالم غرور کاذب غرور بیجا چه تعریفی دارند

فرد مغرور کیست

مثلا کسی که از سختی های گذشته ی خود و راه های مقابله با اون صحبت کرده که آدم مغروری نیست

اعتماد به نفس و عزت نفس انسان چقدرباشد چگونه باشد که مغرور نام نگیرد

چرا برخی افراد قشنگی هارو انکار میکنن

مثلا کسی که چشمای خیلی قشنگی داره آیا چشم بسته راه بره؟!

که دیگران از دیدن زیبایی چشماش اذیت نشن؟!

با عصا راه بره؟!

آیا بخاطر غرور است یا حسادت یا عدم اعتماد به نفس؟!

به چه دلیل مقابل حرف درست مخالفت میکنند و حرف حق و صحیح رو با وجود اینکه گاهی هم 

در دل یقین به درستی آن دارند چرا نمیپذیرند؟!

مثلا برخی میدونن فلانی هنرمنده اما انکار میکنند

میدونن فلانی تحصیلات بالایی داره ولی به رو نمیارن

راه جلوگیری از این خصلت های بد چیست

رفتار با این آدم ها چطور باشه بهتره؟!

مثلا کسی یه نقاشی کشیده که خیلی زیباست

اما چرا بعضی ها زیباییش رو انکار میکنن اما از نقاشی سطح پایین تر خود تعریف میکنن؟!

اون فردی که اون نقاشی زیبا رو کشیده وقتی با چنین انکارهایی مواجه میشه رفتارش چطور باشه؟!

چرا وقتی کسی مطلبی رو بهتر و کامل تر توضیح میده

ازش تشکر نمیکنند چرا بهش نمیگن ببخشید من اشتباه توضیح دادم و ازشما بابت توضیح بهترتون تشکر میکنم

یا مثلا چرا بعضی ها وقتی دستپختشون خوب نیست

از دستپخت های خوب تعریف نمیکنن؟!

چرا از اون فردی که آشپزیش بهتره کمک نمیگیرن راهنمایی نمیگیرن؟!

آیا بخاطر غروره یا عدم اعتماد به نفس یا حسادت یا...؟!

چرا وقتی مثلا عروس آشپزیش بهتره و مثلا به خواهرشوهرش آشپزی یاد داده چرا گاهی عروس منت میذاره که باعث بشه خواهرشوهر دیگه رغبت نکنه ازش در مورد فوت و فن آشپزی سوال کنه...

علت این رفتارها و چگونگی نحوه ی برخورد با آنها چیست؟!

🙏🙏😇😇😘😘

2801