2777
2789
عنوان

با من همراه میشین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5264 بازدید | 149 پست

سلام دختر گرانبهای عزیززز 

ب نظر من کار کردن روی 

مباحث" اعتماد ب نفس "و" عزت نفس "

اگ خیلی حساب شده و دقیق  مطالب ارائه بشن  و

کمک بشه ب رفع  کمبودشون عالیه.

چن ب نطرم هممون  میدونیم  دیگ ک کمبود این دو 

چ تاثیر مخربی روی خودمون و اطرافمون داره.

کاش مانورتون بیشتر روی این دو مورد باشه

بقیه مواردم ک دوستان عرض کردن و میگن در ادامه...

هرچه در خیال بگنجد واقع است 💚مولانا💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مهشید جان چه خبر خوشحال کننده ای بی صبرانه منتظرشیم😍😍

برای موضوعات مختلف از پیج های روانشناسی هم میتونید ایده بگیرید که روی چه موضوعاتی بیشتر مانور دادن چون نیاز مخاطب بیشتر همونجاهاس 

در مورد شغلتون مواردی که باعث موفقیتتون شده پ،در مورد خودشناسی،تاب اوری و انعطاف پذیری که توی حل مسائلتون داشتید چون با توجه به گفته های خودتون مشکلات زیادی داشتین و سربلند ازش بیرون اومدید من حس میکنم اگر که مطالبتون یه جورایی از لحظه شروع تغییراتتون باشن و منسجم به همون شکل ادامه بدید بهتره از مسائلی که توی دوران دوستی پیش میاد از معیارهای درست برای ازدواج از اینکه اگر به قبل برمیگشتید چه نکاتی رو بیشتر مد نظر قرار میدادید،

سلام دختر گرانبها 💐

اول تبریک میگم بابت سایت خودت خیلی خفنی 😉😁

در مورد ارامش درون هم بنویس نمیدونم توی اون سر تیتر هایی که تودت گفتی هست یا نه ولی من دارم تلاش می‌کنم که آرامش درون داشته باشم ولی فکر میکنم هر کاری که میکنم فقط ظاهریه و در درونم اتفاق خاصی نیوفتاده و هر کس چیزی میگه یهو عصبانی میشم و یه جواب دندان شکن میدم بهش نمیدونم اشکال کارم از کجاست من سنم کمه و میتونم به راحتی تغییر کنم و زندگی یه خانواده تغییر میکنه به خاطر همین لطفا از پایه همه رو توضیح بده 🙏🏻🥰

خیلی هم دوست دارم جیگرررر❤️😂🦋

در حال حاضر زندگیم آشفته اس و من مطمئنم که خدا بالاخره یه روز معجزه شو بهم نشون میده ، من تا اون روزی که معجزه رو ببینم منتظرم 🦋💕                                                                پس توهم اگه دوست داشتی واسم دعا کن و حتما بهم بگو که منم برات دعا کنم ♡

سلام 🌱

کودک همسری... 

دخترانِ مستقل ... 

تعریفِ عشق ...( توو این سایت خیلی دیدم شوهره هر بلایی سر خانومش آورده ولی خانومه مجنونشه ... اگه عشق این شکلی هست ، هیچ وقت نمیخوام عاشق بشم... )

چگونه روابط اجتماعی موفقی داشته باشیم؟

خیانت 

سلام عزیزم 

وای چقدر خوشحال شدم واقعا   

صمیمانه بهتون تبریک میگم و آروزی موفقیت دارم براتون    

به نظر من والدین سمی موضوع مهمی هست چون پدر و مادر ادمایی هستن که تا ابد باهاتن هیچ وقت نمیتونی ازشون جداشی در عین حال ازشون خیلی اسیب می بینی مخصوصا تو فرهنگ ما مخصوصا دخترا!!!!!!!!!!!!!!

دومی هم هوش هیجانیه که رو همه ابعاد زندیگمون تاثیر داره به نظر من این دو تا مورد خیلی مهم و کلی ان و شامل چیزایی که بقیه  گفتن هم میشه یعنی به نظر من اکثر موضاعات رو در بر میگیره 

در آخر مرسی از اینکه ازمون نظر خواستی ایشاا... همیشه موفق باشی       

سلام گرانبهای عزیززززم😍❤️

میشه درمورد ایناهم بذارید ؟

افسردگی 

شرایطی که یه دختر باید برای ازدواج داشته باشه( یعنی کارایی که باید توی مجردی انجام بده تا آماده شروع زندگی مشترک رو داشته باشه) 

تنبلی و بی حوصلگی 

من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 ای کاش مرداد ۱۴۰۰ میرفتم زیر ماشین و هرگز چشمامو باز نمیکردم...                           حسین گیانم💚🍃و خدا ناب ترین لیلی دنیای من است ❤️چه کوهایی نذاشتن رو سر این خونه خاکستر بباره... درخواست دوستی ندید قشنگا♥️ آقایونی که درخواست دوستی میدید ، تاپیک میزنم و نی نی یارو تگ میکنم که تعلیق بشید حالا دیگه خود دانید ملوسا

دسیپلین...اولش خواستم بگم عزت نفس

بعد گفتم من هرچقدر مطلب بخونم که درمورد عزت نفس باز هم به نظرم ادم تا به جایی نرسه و موفق نشه هیچ ارزشی نداره

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
سلام مهشید عزیز،  خیلی مبارکه👏💪 مدیریت بحران تنظیم روابط والدین سمی ک دوستان اشاره کردن

سلام به روی ماه شما 

مرسییی👌👌

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍
سلام عزیزم چه عالی مبارکه زنانگی که عالیه و من خیلی وقته میخوام ازتون بخوام درباره تجربیاتتون تو ...

سلام به روی ماه تون 

ممنونم

چشم 🙏

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍
سلام مهشید جان خیلی خوشحالم که این خبر رو می شنوم.اگه بتونین در مورد اینکه هر خصلت بد مثل حسادت و خش ...

سلام عزیزم 

چشم🙏🤗

سلام دختر گرانبهای عزیززز  ب نظر من کار کردن روی    مباحث" اعتماد ب نفس "و" عزت نفس ...

سلام عزیزم 

حتما 

باید مثال زده پیش برم👌👌🙏

2801