2777
2789
عنوان

با من همراه میشین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5211 بازدید | 149 پست
سلام وقت شپا هم بخیر باشهچند ساله هستی ؟و اینکه کلیپ لحظه دارچین اقای مجتبی شکوری را گوش کردی؟ببین ...

من 19 سالمه

نه کلیپش رو نگاه نکردم متاسفانه 

دختر گرانبها پس من وضعم خیلی خرابه😭

مشاوره که حضوری اصلا نمیتونم برم چونکه هنوز اجازه ندارم از خونه تنهایی بیرون برم و اینکه خونوادم اصلا همراهی نمیکنن برای مشاوره

قبول ندارند اینجور چیزهایی رو... 💔

فقط امیدوارم امسال کنکور قبول شم جونکه اگر نشه بدتر میشه وضعم از تحقیر های دیگران تا آشفتگی درونی خودم.... 

چشم حتما نگاه میکنم 

ممحون🙏

سلام عزیزم.خوبی؟

ببخشید پست بی ربط به تاپیک میذارم

ولی تاپیک بی ارزش شدن آدماتون رو دیدم امروز

چقدددر مصداق حال امروزم بود و دقیقا داشتم به دخترم می گفتم (قبل از دیدن تاپیک) که وقتی خدا بخواد کسی رو بلند کنه...

بازم عذرخواهم ولی دلم نیومد اینو باهاتون شیر نکنم... بی حکمت نیست این هم زمانی ها...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام وقت شپا هم بخیر باشهچند ساله هستی ؟و اینکه کلیپ لحظه دارچین اقای مجتبی شکوری را گوش کردی؟ببین ...

سلام دختر گرانبها ببخشید دوباره مزاحم شدم🙏

امروز کلیپ لحظه ی دارچین رو نگاه کردم انقدر برام قشنگ بود که باهاش گریه کردم 

بعدش رفتم تاپیک خودتون رو با عنوان لحظه ی دارچین خوندم شما داخل تاپیکتون گفتین که برای تغییر نیاز به لحظه ی دارچین دارین 

من خیلی به زندگیم فکر کردم دیدم 3 یا 4 مورد لحظه ی دارچین دارم یکی ازشون که خیلی باعث ناراحتیم شد 17 مهر پارسال بود روزی که رفته بودم مشاور تحصیلی برای شروع کنکورم 

من به ایشون معدل و هدفمو گفتم 

وقتی که هدفمو شنید یه پوزخند ریزی زد

به یه حالت تمسخری  بهم گفت که نمیتونی به این هدف برسی و باید یه هدفی هم سطح خودت انتخاب کنی

همونجا بود که اشک داخل چشمام جمع شد به زور خودمو کنترل کردم که گریه نکنم 

خلاصه ایشون من رو قبول نکردن 

از اون روز تا یک هفته بعدش فقط گریه کردم انقدر که بهم بر خورده بود حتی الانم دارم با بغض مینویسم 

خیلی روزای سختی بود جونکه متوجه نگاه های سنگین خونواده هم میشدم 😔

از فردای اون روز من با هر سختی که شده بود با امکانات خودم شروع کردم به خوندن

گرچه الان نمیدونم چی میشه و یه سری تنبلی هایی رو داشتم اما به هر حال شروع کرده بودم و از هدفم دست نکشیدم.... 

همه ی اینارو گفتم که بهتون بگم  میتونم تغییر کنم 

تاپیکتونو که خوندم نوشته بودین یکی از راه های افزایش اعتماد به نفس این هست که در مسیر اون چیزی که ازش میترسی قرار بگیری.... 

من ترس از صحبت کردن داخل جمع رو دارم چندین بار ( همین امسال که به خودم قول دادم) داخل جمع صحبت کردم هر چند کم اما نظرمو با صدای لرزان گفتم... 

اما میدونی بدیش کجاس؟ این هست که وقتی من دارم با صدای لرزان صحبت میکنم همون لحظه داخل ذهن خودم میگم الان مخاطبم چی راجع به من فکر میکنه؟ توی دلش مسخرم میکنه حتما.... 

این هست که عذابم میده😭

نه فقط اون لحظه بلکه بعدش هم به این ماجرا فکر میکنم... کلا دختر گرانبها حس بدی نسبت به خودم میگیرم... 

یکی دیگه از کارهایی که برام سخته انجام دادنش و حتی شاید نتونم درست انجامش بدم اینه که نمیتونم درخواست چیزهایی رو که میخوام رو داشته باشم حتی از خونوادم.... با مادرم شاید یه مقدار اما با پدرم اصلا.... 

من دختری ام که رابطه ام با پدرم اصلا خوب نیست بخاطر اینکه عصبانی و زود جوش هست یعنی یه جورایی از بچگی تا الان ازشون میترسم دختر گرانبها 😭

نمیدونم شاید من خیلی دختر نازک نارنجی هستم 

پارسال که کلاس رانندگی ثبت نام کرده بودم مربی رانندگیم یه آقا بود که تقریبا همسن پدرم رو داشت... 

من جذب اون آقا شده بودم... نه بخاطر خوشگلی و خوش تیپی 

بخاطر اینکه بسیار بسیار خوش اخلاق بود باهام و با ارامش باهام صحبت میکرد

از اون ماجرا من خیلی خودمو تحقیر و سرزنش کردم 

نمیدونستم مشکل کجاست   اصلا نمیدونستم چرا من باید از یه آقایی که خیلی سنش از من بیشتره خوشم بیاد... 

تا اینکه متوجه شدم مشکل کار از ارتباط با خونوادم هست که هیچ موقع ارامش  و امنیت رو تجربه نکردم 😔😔

ببخشید که خیلی طولانی شد 🙏🙏

ممنون میشم راهنمایی کنم که چجوری به ارامش برسم

سلام به روی ماه تون خودمم ذوق کردم آماده شده💃💃😁چشششم 🥰

نمیشه مثل این نی نی سایت اونجا بیایم حرف بزنیم ؟ فقط مثل نی نی سایت نباشه تاپیکای غیراخلاقی سریع پاک کنید.  از فضای نی نی سایت بدم میاد ولی جای بهتری هم سراغ ندارم 

2799

دختر گرانبهای عزیزم 🤍 شما نشان دادید که واقعا به معنای واقعی کلمه گرانبها هستید🤍

خوشحالم براتون🤍 امیدوارم همینطور قدم به قدم در میسر خوشبختی قدم بردارید 🤍یکی از خوش شانسی های من در زندگی آشنا شدن با این سایت و شناخت کاربران مهم و ارزشمندی چون شما..ایلداجانم..یاس قشنگم..خربوریدان عزیز..و...

بود🤍 خوشحالم از این رویداد🤍

من موضوع هایی مثل:تلاش برای خودمون بودن در هر لحظه ایی..فن بیان..زیبا دیدن زندگی..رو پیشنهاد میکنم 

سلام دختر گرانبها، ممنون که ما رو هم به همراهی دعوت می کنید.  

چطوری موقع تصمیم گرفتن، بفهمیم که این تصمیم به حق و درستی هست؟

در واقع چطوری طبق عقل تصمیم بگیریم، نه احساس و عاطفه.

سلام 

گرانبها جان من میخواستم یه چیزی بگم اگر استارت رو با عنوان عزت نفس بزنید خیلی خوب میشه چون کمبود عزت نفس ریشه در همه ی مشکلات داره و ردپاش توی همه چیز هست و اگر بتونید قدم به قدم و با تمرین بهمون یادش بدید و کامل یه موضوعی رو تموم کنید و بعد برید سر موضوع بعدی خیلی خوب میشه چون میتونید تمرکز روی یه موضوع بزارید و کامل کنید و بعد برید سراغ بعدی و برای بعدی هم مهرطلبی باشه خیلی خوبه چون مشکلات خیلی ها که من میبینم ریشه اشون بیشتر به همینا برمیگرده ❤️❤️

و مرسی بابت بودنت عزیزم و اینکه بدون چشم داشت تجربه هات رو در اختیارمون میزاری، از شما،توی این دنیا خیلی کم هست مراقب خودتون باشین و قدر خودتون رو بدونین ❤️❤️

مطالبی ‌ک توی سایت مینویسین همون مطالبه ک تو کتابتون نوشنین؟

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️

حد و اندازه  ارتباط کودکمان با خانواده خانواده همسر

چگونه یک مادر موفق و یک دوست خوب برای فرزندم باشم

مهارت‌هایی که یک مادر شاغل میتونه داشته باشه تا فشار کار کم بشه و از کیفیت مادرانه اش نیز کاسته نشود

سلام مهشید جون خوبی

ممنون میشم نظرت رو بگی:

من از کارم استعفا دادم، ب چندین دلایل

با کلی فکر کردنو راهنمایی مشاور و دوستان سایت

اواخر کسی ک همکار و رفیقم بود بخاطر حسادت زیرابمو پیش هممممه زد

منم ازش اتو دارم

راحت میتونم منم براش بزنم

چندماهه صبر کردم ولی دارم منفجر میشم بخاطر خیانتهایی ک بهم کرده

بنظرت با سنجیدن جوانب و با رعایت احتیاط منم براش بزنم؟؟

😘Thanks GOD 

سلام صبح تون بخیرو نیکی 

حالتون چطوره؟ 🤩 

بنظرم یکی از چالش های زندگی در بعضی افراد همسایگی یا ساختمان مشترک با خانواده همسره، چه بسیار تاپیک ها میبینیم که همجنس های ما درگیرش هستن. 

بنظرم خیلی مفیده. 

مشتاقانه منتظرم سایت زودتر راه اندازی بشه 😍 

تبریک من رو بپذیرید 💙

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
سلام گرانبها جان من میخواستم یه چیزی بگم اگر استارت رو با عنوان عزت نفس بزنید خیلی خوب میشه چون کمبو ...

چه نظر مفید و خوبی 👌

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶