2777
2789

من دیگ بخوام کم هزینه کنم اینارو آماده میکنم 

نوشابه سالاد کاهو کلم همه جوره زیاد میریزم سس آماده میخرم نوشابه ماست ترشی  دو جور ژوله گوشت زیاد خدایی همه از غذاهام تعریف میکنن اصلا بد برنج نمیپزم همیشه دونه بلند میشه و همه راضین 

ولی بعضی جاها میرم نه نوشابه ای نه سالاد جالبی برنج و هم یه جوری میپزن انگار داری سنگ میخوری اصلا از گلو پایین نمیره 

من خوشم نمیاد وقتی کسی میاد خونم غذای بد جلوش بزارم 

شاید خونه خودش بهترین غذا و می‌توانسته بخوره 

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دسر و ژله 

و نوشابه و دوغ و آب 

و ماست و سالاد و زیتون میزارم 

برا بعد شام یا قبلش دسر بستنی یا کیک 

بدم میاد خشک و خالی مهمون دعوت کنم

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم خونه خودم هم هرجا رفتم کنار غذا ماست و سالاد و نوشیدنی بوده به دسر علاقه نداریم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
2799

بورک و دسر 

کلا دسر و دورچین برام از غذا مهم تره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
دسر و ژله  و نوشابه و دوغ و آب  و ماست و سالاد و زیتون میزارم  برا بعد شام یا قبلش ...

اره بعد شام شیرینی میوه 

خیلی زشته اصلا بی احترامیه برای مهمون نباید خسیس باشی 

جایی که میرم طرف خیلی خسیسه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بورک و دسر  کلا دسر و دورچین برام از غذا مهم تره

بعضی ها فقط غذای خشک و خالی اونم گوشت کم آدم روش نمیشه برداره بقیه گشنه بمونن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دسر نمیزارم چون بلد نیستم همیشه انواع کیک و شیرینی تو خونمون هست برای مهمون

ولی حتما دو نوع ماست درست میکنم چون شوهرمم دوست داره مثلا ماست و اسفناج و گردو و ماست و لبو

نوشابه و دوغ

سالاد هم فصل ساده درست نمیکنم چون خودم دوست ندارم یا سیب زمینی و پیازچه و شوید و ژامبون یا پاییز باشه لبو و گردو و پیاز و زیتون

همین

ترشی اینا هم نداریم تو خونمون شوهرم ممنوع کرده😶

هر چی تو خونه باشه دیگه  مگه اینکه خودم مهمون دعوت کنم براش تدارک زیاد ببینم

یه بنده خدایی منو یک ماه پیش از یک ماه قبل همش خبر میداد می‌گفت می‌خوام دعوت کنم رفتم پذیراییش خیلی بد بود حالا خوبه از قبل آمادگی داشت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دسر نمیزارم چون بلد نیستم همیشه انواع کیک و شیرینی تو خونمون هست برای مهمون ولی حتما دو نوع ماست در ...

چرا از ترشی بدش میاد🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خلاصه هرکی در توان و دسترس خودش دیگه...مهم دور همی و لذت دیداره در ضمن شاید بعضیا مهارت بالایی تو آشپزی ندارن این اصلا اشکالی نداره

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹