2777
2789

لب بالایی از دوجا پاره شد وبخیه زدن یه دندون جلویی دیگه از نصفه شکسته شد بردنش اتاق عمل بیهوشی کردن لب ودوخت گفتن تموم دندون بالایی هاش شل شده بود سیم انداختن بهشون بعد از ظهر که می‌خواست مرخص بشه دکتر گفت ببر متخصص زیر نظر دکتر باش حتما منم بردمش گفت دخترت ۱۰سالشه نمیشه ایمپلنت کنم براش فکش در حال رشد ولی ۳هفته دیگه بیا سیم کشی رو دربیارم فضا بزارم برا دندونش که بقیه دندونا جاشو نگیره تا ۱۶ سالگی ایمپلنت کنم براش دارم دق میکنم میرم کسی ایجور مشابه دیده که دندون بچه خودش دربیاد  ویا جای بخیه رولباش نمونه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بمیرم براش چقد درد داشته

یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.

اره دختر خواهرشوهرم خورد زمین همین لبش و کلا اون قسمتی هست که چسبیده به لثه اسمش یادم رفته پاره شده بود نابود شد ولی خب تو دوماه خیلی خوب شد. سیم کشی کرده بودن براش

بعداز سالها باردار شدم و انشالله قسمت همه خانم هایی که منتظر بچه هستن توکل به خدا❤🌹
انشالله با مصرف کلسین دندوناش سفت شه و تیاز ب ایمپلنت نباشه شکستگی هم با کامپوزیت ۲۰ دقیقه ایی درست ...

دندونش کلا از جا در اومد دندون دائم بود دندون نیش جلویی احتمال داره دوباره دربیاد

اسی اصلا نگران نباش نه جای بخیه می مونه رولب که اگرم احتمال کم بخواد بمونه جراحی میکنند ردش میره. برای زیبایی ش هم کار میشه کرد. فعلا فکر این باش تقویتش کنی خون از دست داده و درد لثه و لبش کم کنی با دارو هرچی دکتر گفته.  نذاری عفونت کنه

بعداز سالها باردار شدم و انشالله قسمت همه خانم هایی که منتظر بچه هستن توکل به خدا❤🌹
اسی اصلا نگران نباش نه جای بخیه می مونه رولب که اگرم احتمال کم بخواد بمونه جراحی میکنند ردش میره. بر ...

غصه من دندونشه چون دائم بود از دست دادمش میگم احتمال داره ۱۰ سالشه باز دربیاد

غصه من دندونشه چون دائم بود از دست دادمش میگم احتمال داره ۱۰ سالشه باز دربیاد

اره احتمالش خیلی بالاست