2777
2789
عنوان

علائم بارداری و بی بی چک

105 بازدید | 9 پست

دوستان به نظرتون درد خفیف زیر شکم که اول صبح ها و شب ها بیشتر خودش رو نشون میده، انگار یه چیز سنگین زیر شکم باشه...

گل انداختن صورت و خوشکل تر شدن!!

جوش های دردناک در ناحیه بالای لب 

می تونه از علائم بارداری باشه؟

نمی دونم چرا با وجود اینکه اواسط سیکلم هستم اما فکر میکنم‌ باردارم!

دیروز بی بی چک زدم اولش منفی بود تا دو دقیقه تقریبا بعد من چون عادت دارم به بی بی چک منفی انداختمش تو سطل و رفتم ولی فرداش دیدم دوتا خط انداخته...

به نظرتون ممکنه باردار باشم؟🥲🥺

راستی بی بی چک مارک ویور خوبه؟

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امکانش هست من خودم اول هیچ خطی نداشت نیم ساعت بعدش نگاه کردم شد دوتا باردار بودم

جدی؟🥺

نمیدونم اگه این ماه هم باردار نباشم چطور تحمل کنم؟❤️‍🩹🥺💔

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹
سلام نمیدونم ولی انشاالله اگه منتظر بارداری هستی خدا همین روزا دلتو شاد کنه

وااااقعا ممنوووونم😭

التماس دعا دارم❤️❤️

اسی من الان ۳۹هفته و ۲روزمه یعنی توی ۴۰هفتم ولی دردام شروع نشده و نگرانم نکنه کارم به آمپول فشار یا نهایتا سزارین بکشه تو رو خدا دعام کن دردام شروع بشن به راحتترین شکل ممکن زایمان کنم

ایشالا که بارداری صبر کن تا موعدت همین

ان شاالله 😍😭

اسی من الان ۳۹هفته و ۲روزمه یعنی توی ۴۰هفتم ولی دردام شروع نشده و نگرانم نکنه کارم به آمپول فشار یا ...

ان شاالله عزیزم

ان شاالله به راحت ترین وجه ممکن خیلی زود نی نی رو سالم بغل بگیری😍😍