2777
2789

من خدارو خیلی خیلی دوسش دارم 🙂

حالا مثلا بنویسم خدا یا الله 

حالا جدا از اون 

بعد بنظرتون کدوم از این سه نماد قشنگتره و مفهومش بهتره ✨💎🦋

ناراحتم نمیدونم چیکار کنم اینطوری خودمو سرگرم میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب زبان فارسی بنویس عربی چرا

الله از نظر مسلمونا اسم خداست این اسم کامله نه اسم ترکی نه انگلیسی نه کردی نه هندی خود اسم الله نمیشه 

ولی خب بعضیا به زبون مادری الله رو صدا بزنن این مشکلی نداره

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗
منم دقیقا تواوج اندوهم🤝🏻 ولی ازوقتی که این بیو رو به یه نیت خاصی گذاشتم جالبه مشکلم سراون قضیه ح ...

خداروشکر که حل شد 🥺 

یه سوال دارم خاهر 

بنطرت بین این نمادا کدومش بهتره بین ستاره الماس پروانه ✨💎🦋 

دوست دارم یه نماد مهصوص خودم داشته باشم هم تو وسیله هام استفاده کنم هم تو تابلو های هنریم بزنم 

خداروشکر که حل شد 🥺  یه سوال دارم خاهر  بنطرت بین این نمادا کدومش بهتره بین ستاره الماس ...

فداتشم قلبم

چه کار هنری انجام میدی؟

الماسو پروانه ماه رو زیاداستفاده میکنن‌

ستاره خیلی خوشگله

پس برا خاص بودنت از ستاره استفاده کن

فداتشم قلبم چه کار هنری انجام میدی؟ الماسو پروانه ماه رو زیاداستفاده میکنن‌ ستاره خیلی خوشگله پس ...

مرسی خاهر گلم بابت نظرت 

فعلا انجام نمیدم ولی تو فکرس هستم 

خوب میتونم خطاطی کنم یکی از استادای دانشگاهم بهم گفت که خطاطه 

ولی خب فعلا سرش مرددم نمیدونم مناسب باشه یا نه 

من معلمی میخونم بنظرت بدردم میخوره خطاطی ؟