2777
2789
عنوان

آقایون جواب بدن . بده یا‌خوب

321 بازدید | 36 پست

من از خمیر ریش مردونه  استفاده میکنم برا زیر بغل بعدش اصلا سیاه نمیکنه بوی خیلی لطیف داره داداشم میگ بو بچه میدی خیلی چیزا امتحان کردم ب شدت حساسم .  بده یا نه؟؟؟؟!!!!!!

جدید بود😂

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه کسی الان ریش میزنه؟داداشت خمیر ریش میخواد چکار،؟

والا نمیدونم بقیه چیکار میکنن ولی داداش من آره میزنه 

پس بقیه چیکار میکنن اگر منظورت ماشین اونم داره

خوبه

میگم جنس خوب بد داره؟ 

چ مارکی از همش بهتره ؟قیمت مناسب باشه مثلا رو ب بالا باشه .

البته منقولات ژل اصلاح دخترونه استفاده کردم حالا مارو نمیگم ولی فقطگرون بود و ب شدت چرت تازه بوش خوب نبود

میگم جنس خوب بد داره؟  چ مارکی از همش بهتره ؟قیمت مناسب باشه مثلا رو ب بالا باشه . البته منقو ...

من خیلی وقته استفاده نکردم قدیم آرکو خوب بود،جدیدا رو نمیدونم

یه روح غمگین زودتر از یه میکروب آدم رو میکشه...
خوب و بد داره بعضیا حتی باعث جوش میشه

چ جالب نمیدونستم . فقط میدونم با  پوست من سازگاره و خیلی خوبه . 

من پوستم خیلییییی حساس فک کن انگشت ک بزنی رو بازوم قشنگ مثل تا ۵ دیقه  جاش میمونه  زیاد دکتر رفتم و.....  دوس نداشتم  بدنم تیره بشه  خیلی وقت هس استفاده میکنم . 

چ جالب نمیدونستم . فقط میدونم با  پوست من سازگاره و خیلی خوبه .  من پوستم خیلییییی حساس ف ...

اتفاقا تیره نمیکنه خمیر و باعث نرم شدن پوست میشه

یه روح غمگین زودتر از یه میکروب آدم رو میکشه...