2777
2789
عنوان

مامانای باردار 🛑🛑

200 بازدید | 37 پست

بچه ها امروز سه روز مونده به پریودم و ازمایش دادم مثبت بودم رفتم اورژانس چون دکترم نبود و لکه یبنی قهوه‌ای کم چند روزه دارم بخاطر این رفتم که دکتر گفت برو سونو رفتم هیچی ندیدن یعنی باردار نیستم 😭😭😭😭

عزیز معمولا سونو رو بعد ۸هفتگی میرن ،شمازود رفتی

من باردار نیستم ازاینجا یادگرفتم😁

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه روز مونده به پریود که توی سونو چیزی معلوم نمیشه فقط دیواره رحمت رو ضخیم نشون میده. باید بتات حداقل بالای ۱۵۰۰ باشه تا اینکه تازه ساک‌بارداری رو بتونن ببینن.زوده عزیزم خیلی.

نودودو

عشقم عدد بتا ۱۵۰۰ باشه تازه چیزی نشون میده طبیعیه الان 

شما خودت برو دارخانه شیاف سیکلوژست بگیر شبی یکی بذار برا لکه بینیت و قرص آهنم بخور 

تا ۶ هفته ت بشه حالا برو دکتر 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات