پسرم سه سالشه چند روز پیش تو پارک گم شد دنبال بچها رفته بود و بعدش ی پرایدی خواسته بود ببرتش ک ی پیرمرده انگار فهمیده بود و نذاشته بود و بچمو داده بود پاسگاه . ما هم بعد از کلی گشتن و حال خرابی من از پاسگاه پیداش کردم .اما ب باباش چیزی نگفتم ولی خب همش ی جوریم چون ازش چیزی قایم نمیکنم آخه اگه بگم اینم پیش خانواده ش میگه و تا آخر عمر باید حرف بشنوم . خداروشکر بچم حالش خوب بود
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
نگو بهش اصلا تا یچیزی میشه سریع این قضیرو میکشه وسط
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"