یکی_هست مدیر استارتر عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 2121 عنوان درآمد این مدرس چقدره؟! 🤔 222 بازدید | 9 پست مدرک موسیقی داشته باشه و به قولی مدرس موسیقی باشه چقدر درآمد داره؟اطراف تون کسی هست!؟ +از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻 1403/03/21 | 16:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
morfiiiiiii عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 1065 ننشستم حساب کنمولی نیم ساعت کلاس رو میگیرن 240 تومن اینجایی که من میرم اثر انگشت ما ...از قلبهایی که لَمسشان کردهایم ؛هیچ وقت پاک نمی شود ...! آنشرلی هستم با موهای مشکی ... عاشق کتاب ^_^ عشق زیباست و حرمت دارد...
یکی_هست مدیر استارتر عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 2121 ننشستم حساب کنم ولی نیم ساعت کلاس رو میگیرن 240 تومن اینجایی که من میرم شما کلاس موسیقی میری؟ خصوصی؟میشه توضیح بدی البته اگه مایلی 🦋 +از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
morfiiiiiii عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 1065 شما کلاس موسیقی میری؟ خصوصی؟ میشه توضیح بدی البته اگه مایلی 🦋 بله کلاس ها خصوصی هستشنیم ساعت فقط خودممکلا کلاس غیرخصوصی موسیقی من ندیدماگه سوالی داری بپرس چون نمیدونم بیشتر چه توضیحی بدم اثر انگشت ما ...از قلبهایی که لَمسشان کردهایم ؛هیچ وقت پاک نمی شود ...! آنشرلی هستم با موهای مشکی ... عاشق کتاب ^_^ عشق زیباست و حرمت دارد...
یکی_هست مدیر استارتر عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 2121 بله کلاس ها خصوصی هستش نیم ساعت فقط خودمم کلا کلاس غیرخصوصی موسیقی من ندیدم اگه سوالی داری بپرس چ ... خب جلساتش چطوره در ماه چند جلسه میری تا من خودم حساب کنم و اینکه چه سازی کار میکنید؟بعد مدرک استادها چیه میدونی؟ یا اینکه استاد های جوان هم دارین توو موسسه؟ +از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
یکی_هست مدیر استارتر عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 2121 منم میرفتم جلسه اس هفتاد تومن میشد، 🕊 چه سازی؟ نیم ساعته؟در ماه چند جلسه میشد جمعا؟ +از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
خواهرxشوهرxنیxنیxیار عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 137 چه سازی؟ نیم ساعته؟ در ماه چند جلسه میشد جمعا؟ هر هفته نیم ساعت، هر ماه حدودا 4 جلسه، گیتار
یکی_هست مدیر استارتر عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 2121 هر هفته نیم ساعت، هر ماه حدودا 4 جلسه، گیتار ممنون عزیزم +از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
morfiiiiiii عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 1065 خب جلساتش چطوره در ماه چند جلسه میری تا من خودم حساب کنم و اینکه چه سازی کار میکنید؟ بعد مدرک استاد ... ویلن کار میکنمخب هفته ای یه جلسه میرممیشه ۴ بار در ماهمدرک استاد هم اصلا نمیدونم چون نپرسیدمولی آموزشگاه سپاهان سینا اصفهان معتبره اثر انگشت ما ...از قلبهایی که لَمسشان کردهایم ؛هیچ وقت پاک نمی شود ...! آنشرلی هستم با موهای مشکی ... عاشق کتاب ^_^ عشق زیباست و حرمت دارد...