2777
2789
عنوان

سه تا بچه کوچیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 3387 بازدید | 125 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم ایده ی خوبیه

کلا باید سیاست بخرج بدی

من مخالف پرستار اوردنم وقتی خودت هستی ولی برای کارای خونه کمکی بد نیس ماهی دو بار بیاد مثلا

ولی سعی کن بچهاتو مستقلم بار بیاری تا راحتتر باشی. خلاصه خپا قوت

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

واقعا حق داری اخه از یه مادر با سه تا بچه قد و نیم قد میشه انتظار کمک داشت!!!!!!!!!! 

نمیدونم واقعا . تازه اگه بدونی با این شرایط چطوری باز هم کمک میدم تعجب میکنی. 

کلا باید سیاست بخرج بدی من مخالف پرستار اوردنم وقتی خودت هستی ولی برای کارای خونه کمکی بد نیس ماهی ...

خداروشکر دختر بزرگم خیلی خوبه . گاهی کمک هم میکنه به من. مثلا میگم میخوام ماشین ظرفشویی و خالی کنم سریع میان هر چی بلدن میذارن سر جاش. کمک جمعی رو بلدن. اما تمیزکاری های اساسی که واقعا زمانبره از دستم خارجه. انشاالله بتونم همین قضیه ی کمکی رو اکی کنم. مگه به همسرم نگم بعد که اومد تمیز کرد رفت بگم

نمیدونم واقعا . تازه اگه بدونی با این شرایط چطوری باز هم کمک میدم تعجب میکنی. 

اتفاقا زیاد کمک نده نزار براشون توقع همیشگی زیادی بشه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
 از کجا کمکی گرفتی؟ من اطمینان ندارم. واقعا ماهی یکبار هم راضی ام بیاد واسه سرامیک آیینه ها لوس ...

واسه یکی از آشناها میرفت شماره شو از اون کرفتم از اول ازدواجم میومد ماهی ولی الان دو هفته ببار شده

خداروشکر دختر بزرگم خیلی خوبه . گاهی کمک هم میکنه به من. مثلا میگم میخوام ماشین ظرفشویی و خالی کنم س ...

نه از اول بگید بنظرم بعدا چیزی شد نگه تقصیر تو بود. خداروشکر بچهاتم سر به راهن... ایشالا راحتتر میشه اوضاع

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

اتفاقا زیاد کمک نده نزار براشون توقع همیشگی زیادی بشه

از این به بعد همین کار رو میکنم. ولی بسیار واضح میگن مثلا فلانی بلند شو یک سینی چای بریز😒 ادم تو رودربایسی میمونه.

واسه یکی از آشناها میرفت شماره شو از اون کرفتم از اول ازدواجم میومد ماهی ولی الان دو هفته ببار شده

شناس باشه خوبه. چون الان نا امنی زیاد شده. مخصوصا خونه ی ما ویلایی هست و صدا به صدا نمیرسه

یه چهارساله دارم یه سه ساله زندگی جهنم قرص اعصاب و دائما پرخاشگر گریه و افسرده با شوهر نفهم ک میگه ...

واااای خدا عین منی یه دو نیم ساله یه ده ماهه منم می‌خوام برم قرص اعصاب بخورم کم آوردم پرخاشگر شدم شدید 

ممنون.🌹 لطفا دعا کن خدا به هر کی میخواد بده ، روش جلوگیریم و عوض کردم ، انشاالله خدا بهم رحم کنه ، ...

روش جلوگیریتون چیه منم مثل خودت سه تا دارم و البته یه پیر هم اضافه کن در واقع ۴تا بچه 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین