2777
2789
عنوان

دوتا تخم آب پز کردم و ریختم دور چرا نمیتونم دیگ تخم مرغ بخورم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1382 بازدید | 51 پست
یعنی قندتونم بالا نبود و براتون نوشتن

نه بابا. اتفاقا قندم نرمال بود وزنم خیلی خوب بود. متفورمین رو مینویسن چون محرک تخمدان هست عزیزم. فقط برای کنترل قند نیست

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من قبلا یک سال تمام مرغ نخوردم باورت میشه  بعد یک سال خوردم باز خوشم اومد  الان باز نمی‌ ...

منم دقیقاا .. من دیگه عاشق گوشت قرمز شدم . من چن وقت پیش حامله شدم شدید از مرغ بدم میومد و متاستفانه مجبور ب سقط شدم و عمینطور این حالت تهوع و ویار ادامه داره و از مرغ بدم میاد بوش هم ک میخوره بهم حالم بد میشه. منم فست فود خیلی دوس دارم😥😋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون کم محلی میارن نمیاره برام  البته نمیگم بیار چون بگم بیار خودش همرو میخوره به اسم من تموم م ...

درسته .. مثل شوهر منه 😂 حالا ما اینجا محلی زیاد داریم ولی من اجساس میکنم محلی بیشتر بو میده

درسته .. مثل شوهر منه 😂 حالا ما اینجا محلی زیاد داریم ولی من اجساس میکنم محلی بیشتر بو میده

🤣وای جدی من محلی خیلی دوست دارم طعمش یه چیز دیگست 

از شوهرم پرسیدم الان گفت چندماه محلی نیاوردن برامون نیست 🥲شما کدوم شهرین که انقد زیاده

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2799
منم دقیقاا .. من دیگه عاشق گوشت قرمز شدم . من چن وقت پیش حامله شدم شدید از مرغ بدم میومد و متاستفانه ...

ای بابا چقد بد انشالله بعدن بچه دار شی 

من دیگ گوشت قرمزم از چشمم افتاده همشم تقصیر متفورمینه

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🤣وای جدی من محلی خیلی دوست دارم طعمش یه چیز دیگست  از شوهرم پرسیدم الان گفت چندماه محلی نیاور ...

منم قبلا خیلی دوس داشتم ولی الان دیگه نه چندشم میشه😅 ما استان فارسیم عزیزم  اره اینجا فراوونه

ای بابا چقد بد انشالله بعدن بچه دار شی  من دیگ گوشت قرمزم از چشمم افتاده همشم تقصیر متفورمینه

ممنون عزیزم.. یادمه قبلا ک رفته بودم دکتر تغزیه برای لاغریم . دکتر به یه زن ک اضافه وزن داشت گفته بود چهار روز فقط گوشت قرمز بخوره بدون برنج و نون و هرچیز دیگه ای میگفت خیلیم وزن کم کردم .. نمیدونم چجور بود ولی من فکر میکردم گوشت قرمز چاق تر میشه ادم