2777
2789

چندسال نشستم خوندم برا کنکور امسال خیلی خوب خونده بودم و خیلی جدی اما الان نتایج اومده خیلی خیلی بد شده درصدام اصلا امید ندارم تو هر مسأله ای که فکر کنید داره از آسمون پیش پا من سنگ‌‌ می افته هزارتا مشکل داره برام پیش میاد روز به روز بدتر میشه امیدم به این بود که حداقل قبول شم یه دلخوشی داشته باشم اما زهی خیال باطل دیگه نمی‌دونم برا کدوم دردم غصه بخورم نمی‌دونم چرا همش بدمیارم تو زندگی یه چند سالیه که یه اب خوش از گلوم پایین نرفته دیگه خسته شدم کاش خدا صدامو بشنونع اگرچه اگرک نشونه من بار عاشقشم و میگم خدایا شکرت حتی اگه بدتر از اینم بشه میگم خدایا شکرت ولی کاش نگاهی هم به من کنه خسته شدم نمی‌دونم دیگه چیکار کنم در مونده شدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تلقین نکن که نابود میشی 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

آزمون آزمایشی شرکت میکردی؟ اگر نه مشکلت اینه بعضی ها خیلی درس میخونن اما شیوه کارشون اشتباهه اما آزمون نمیدن که بفهمن و زمان کنکور متوجه میشن. اگر مصمم هستی به این مسیر، سال بعد با آزمون دادن بیا جلو.... اگر هم نه بشین علایقت رو بنویس و برای یکیش تلاش کن. یکی که به کنکور ربط نداشته باشه

طرفدار حق و عقلانیت.     🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵صلوات جلیل ختم بفرمایید. 🩵🌹
خسته شدم دیگه نمی‌دونم چیکار باید کنم که نکردم 

عزیزم تو میتونی 

بلند شو و شروع کن 

موفقیت تنها در تحصیل درس و کنکور نیس 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋