2777
2789

دوستی ندارم..

میرم بیرون حرف نمیزنم

با مامانم حرف نمیزنم

ازم سوال میپرسن جواب نمیدم

بیرون خرید میکنم با فروشنده حتی حرفی نمیزنم 

مامانم میگه که د وست پیدا کن برو کافی شاپ اما برم کافی شاپ تنها میرم

مامانمم بیاد حرف نمیزنم و سکوت میکنم

کسی مثل من هست؟

کسی ام اس بده سین میکنم جواب نمیدم

میدونم رو مخ ام نه

کاربری واگذار شد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

خوب چرا اینجوری شدی عزیزم؟؟ 

افسردگی نداری؟

ــ🌱سلام امیدوارم حال دلتون عالی باشه همیشه بخندین خوشحال باشین ناامید نباشین و خدای مهربون نور باشه توی زندگیتون:)🌱 من ۱۶ سالمه یه دختر خوش خنده مهربون و پر انرژیم و ۲۰ خرداد روز تولدمه😉😍😄 🌿"  ارادت خاص به امام حسین و شهدا دارم و یه چیزایی هم راجب  نذرهایی که حاجت میدن میدونم "🌿کلاس دهمم رشتمم انسانیه و عاشق اهنگای شمالی و کوردی و لری ام😁🔥 و اینکه دوست دارم یه روزی عروس کوردا بشم، خیلی دوستشون دارم بشدت😂😍 ✨•یه سری مشکلات دارم برام دعا کنید حل بشه•✨🌼خیلی وقته نیاز دارم به یه خبر خوب یه خوشحالی زیاد یه اشک شوق از ته دل، که همه غم و غصه هامو بشوره و ببره از خوشحالی اون شب ندونم بخندم جیغ بزنم گریه کنم فقط بگم دیدی زهرا دیدی شد دیدی خدا صداتو شنید و فقط بگم خدایا شکررررتتتت💚😃🌱 ومیدونم اون روز نزدیکه ...🌺هیچ وقت هیچ وقت ناامید نباشین امیدتون رو از دست ندید و اینکه همیشه از خدا ارزوهای زیاد خواسته های بزرگ بخواین که خدا بهترینشو قسمتتون کنه چون خدای ما خدای غیر ممکن هاست و هیچی غیر ممکن نیست فقط کافیه خدارو صدا بزنی و ازش بخوای:)🌱 اگر دلت گرفته و کسی رو نداری باهاش صحبت کنی من هستم چه خانم چه اقا پای صحبتات و درد دلتات هستم🌼• خلاصه برام خیلی دعا کنید•🌱💚 زهـــرای عــلی💚🌱  "یاحق التماس دعا"
2802

تا حدودی

ولی بی محل نمیکنم کسیو خوشم نمیاد

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن، من نه وقت جروبحث دارم و نه حوصلشو! نی نی یار تگ میکنم کاربریت میره رو هوا پس حد خودتو بدون:) کاش بفهمی که این سایت عمومیه و تمام نظرات قابل احترام! پس اگه با نظری مخالفی یاد بگیر سکوت کنی یا با احترام مخالفت خودتو اعلام کنی! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها مناسب نیست🩵 درخواست دوستی پذیرفته نمیشود✨ 
منم دقیقا همینطوری بودم .. خیلی حس بدیه و ریشه از کودکیت داره .. درمانش کن حتما ❤️

اخه مامانمم چیزی بپرسه مسخره الود و مبهم میگم

مثلا پسر خالم بهم گفت چندش گفتم بخاطر توصیفاتت ممنونم

اینطوری میگم مامانمم بیشتر عصبی مویشه

کاربری واگذار شد